Life&style

Carrie i Aiden konačno su zajedno, a mi smo rangirali sve njezine dečke, od najgoreg do najboljeg

  • Mnogi ženski fanovi diljem svijeta rado bi bile u koži Carrie Bradshaw, od odabira odjeće, načina života, ali i ljubavnih avantura 
  • Faca je bio sudbonosan za junakinju 'Seksa i grada', Aiden po mnogima onaj pravi s kojim je trebala biti i, napokon jest u 'I tek tako', no bilo ih je još puno...
  • Ljubavni život Carrie Bradshaw nikad nije bio dosadan, a mi smo napravili top lisu 23 njezinih ljubavi

Od računovođe Billa Kelleya do dvadesetogodišnjaka Sama, dečki Carrie Bradshaw imali su raspon od uspješnih do bezveznih, zgodnih do malo manje zgodnih, od velikih ljubavi do fijaska... Donosimo ti popis svih ljubavnika Carrie Bradshaw iz 'Seksa i grada'

23. Patrick Casey (Richard Joseph Paul)

 | Autor: Promo Promo

Bilo je to krivo vrijeme i krivo mjesto za Patricka Caseyja, kojeg je glumio Richard Joseph Paul u drugoj sezoni serije. Čovjek koji se oporavlja od borbe s alkoholom osramotio je Carrie pred cijelim blokom kad se svukao na ulici i opetovano vikao zbog njihovog spoja.

22. Howie Halberstein (Bryan Callen)

 | Autor: Pr Pr

Howie Halberstein možda je izgledao kao obećavajuća veza za vikend kad je ušao u Carrien život u šestoj sezoni serije, ali brzo je 'pao'. Ne samo da je priuštio Carrie noć užasnog seksa, nego ju je i prozvao pred cijelim vjenčanjem kako bi upotpunio cijelo bolno iskustvo.

21. Kurt Harrington (Bill Sage)

 | Autor: Promo Promo

Kurt Harrington (Bill Sage) bio je pomalo ološ, ali dobiva bodove jer je bio prvi muškarac s kojim smo vidjeli Carrie u premijernoj epizodi serije 1999. godine. Premda nije bio pravi džentlmen, dao je Carrie ono što je trebala: lijepo poslijepodne u krevetu i hranu za njezinu kolumnu.

20. John McFadden (Dean Winters)

 | Autor: Promo Promo

Dean Winters teško da je unio ushit u život Carrie Bradshaw kao John McFadden, sigurno je bio prosječan. Nije uspio kad ga je Carrie pokušala pretvoriti iz ljubavnika u dečka, otkrivajući da malo toga ima za ponuditi osim posjetnica i seksa.

19. Jake (Bradley Cooper)

 | Autor: Promo Promo

Da ga u svom prvom pojavljivanju na ekranu nije glumio Bradley Cooper, Jake bi se našao još niže na listi. Playboy je upoznao Carrie nakon objave njezine ponižavajuće naslovnice New York Magazina, i ne samo da se radovao njezinoj sumnjivoj novostečenoj slavi, nego ju je odbio pustiti iz svog automobila kada je tražila da ode.

18. Gilles (Ed Fry)

 | Autor: Promo Promo

Gilles (Ed Fry) imao je sofisticiranu stranu, sanjiv naglasak i raskošnu hotelsku sobu, ali je nestao ne ostavivši ni broj u prvoj sezoni serije. Carrie je od cijelog iskustva dobila 1000 dolara i spoj za pamćenje, a Gilles dobiva bodove jer je šarmantan europski arhitekt i zbog toga što je sljedećeg jutra Carrienim prijateljima platio doručak.

17. Wade (Cane Peterson)

 | Autor: Promo Promo

Wade (Cane Peterson) bio je pomalo lakomislena zabava za Carrie u trećoj sezoni 'Seksa i grada'. Veliko muško dijete i dalje je živjelo sa svojim roditeljima i krivio je Carrie za travu u svojoj kući kad se pojavila njegova mama.

16. Ray (Craig Bierko)

 | Autor: Promo Promo

Ray je bio tip 'voli ga ili ga mrzi'. Carrie ga je voljela (u početku), a Mr. Big (Chris Noth) ga je mrzio (uvijek). Glazbenik je Carrie upoznao s jazzom, chic barovima u središtu grada i svojim uzbudljivim načinom života, ali je u sliku unio i svoju hiperaktivnost i nedostatak kvaliteta za stalnog dečka.

15. Keith Travers (Vince Vaughn)

 | Autor: Promo Promo

Kad su Carrie i dame krenule na zapad u L.A., susrele su Keitha Traversa (Vince Vaughn), čovjeka koji je 'predstavljao' Matta Damona. On i Carrie proveli su nekoliko dana iz snova tulumareći u V.I.P. sobama i zadivljujućim nekretninama u Kaliforniji, ali s iznenadnim dolaskom Carrie Fisher ubrzo je otkriveno da on nije ništa više od pomoćnika koji je 'skvotao' u kućama svog šefa.

14. Seth (Jon Bon Jovi)

 | Autor: Promo Promo

Jon Bon Jovi ušao je u drugu sezonu serije kao Seth, čovjek koji je posjećivao terapeutkinju koju je i Carrie kratko vrijeme posjećivala. Nakon koketiranja u čekaonici i igranja Twistera, otkrio je svoje pravo lice kada je, u zajedničkom trenutku samosvjesnosti, rekao Carrie da gubi interes za žene nakon što spava s njima... dok je bio s njom u krevetu, nakon seksa.

13. Jeremy (David Duchovny)

 | Autor: Promo Promo

Carrie se još jednom zaljubila u svog srednjoškolskog dečka, Jeremyja, u šestoj sezoni serije. Premda je dokazao da nije gubitnik, Jeremyjevo mjesto stanovanja, u ustanovi u Connecticutu za mentalno zdravlje, bila je mala prepreka u budućnosti bivših ljubavi.

12. Sam (Timothy Olyphant)

 | Autor: Promo Promo

Mlađahni Sam našao se u Carrienom krugu u prvoj sezoni serije. Moderni udvarač bio je sladak, dobro se ljubio i odveo je Carrie u sve prave klubove, ali nedostatak osnovnih stvari u stanu, poput filtera za kavu ili toaletnog papira, bio je neprihvatljiv.

11. Bill Kelley (John Slattery)

 | Autor: Promo Promo

Bill Kelley je bio tako, tako blizu da postane najbolji, ali je na kraju bio jedan od najgorih. Glumi ga John Slattery kojeg smo kasnije gledali u 'Momcima s Madisona'. Bill je imao dobar početak sa slatkim susretom na Staten Islandu, smiješnim šalama i dobrim izgledom političara, ali kada je posramio Carrie zbog njezine seks kolumne, bio je to njegov kraj.

10. Jeremiah (Sam Ball)

 | Autor: Promo Promo

Jeremiah je imao potencijala: bio je hvaljeni umjetnik, imao je cool tetovaže, uspijevao je plaćati račune radeći kao konobar u restoranu i mogao je izvesti opaku izvedbu pjesme Three Dog Night 'Joy to the World'. Međutim, nikada nije dobio pravu priliku od Carrie jer se Carrie ubrzo ponovno našla u zagrljaju Face.

9. Sean (Eddie Cahill)

 | Autor: Promo Promo

Eddie Cahill debitirao je na ekranu kao Sean iz 'Seksa i grada'. Biseksualac od dvadeset i nešto godina bio je iskren, ljubazan i unio je dovoljno hrabrosti, ali njegova spremnost da se ljubi s Alanis Morissette i Michaelom Medicom bila je malo previše za Carrie.

8. Vaughn Wysel (Justin Theroux)

 | Autor: Promo Promo

Vaughn Wysel bio je proslavljeni pisac kratkih priča, dovoljno sladak da zaradi duplericu u GQ-u. Bio je šarmantan i zabavan i imao je nevjerojatnu obitelj koju je vodila Wallis Wysel (besprijekorno je tumači Valerie Harper). Jedino što nije funkcioniralo bilo je njegovo tijelo, koje je iznevjerilo i Vaughna i Carrie u spavaćoj sobi. Njegova nespremnost da se suoči s problemom jednostavno je bio čavao u razočaravajući lijes.

7. Aleksandr Petrovski (Mikhail Baryshnikov)

 | Autor: Promo Promo

Glumi ga poznati baletan Mikhail Baryshnikov. Aleksandr Petrovsky bio je vrlo blizu da postane jedna od Carrienih velikih ljubavi. Ruski ju je umjetnik doslovce oborio s nogu, ali, kad je o tome riječ, njegov rad bio mu je najveća ljubav i nije želio imati više djece. 

6. Dr. Bradley Meego (Patrick Breen)

 | Autor: Promo Promo

Bradley Meego zapravo je bio pomalo spoj iz snova: bio je liječnik s kućom u Hamptonsu! Ako to nije bilo dovoljno, bio je sladak i ljubazan i priskočio je Carrie u pomoć jednog vikenda. Carrien gubitak, ako nas pitate.

5. Ben (Ian Kahn)

 | Autor: Promo Promo

U rijetkom trenutku potpuno neromantičnog ponašanja, Carrie je potpuno upropastila svoje šanse s Benom. Naime, zbog vlastitih loših iskustava propitivala je njegovu ljubavnu prošlost, njuškala mu po stvarima i rasplakala se. Premda o zgodnom uredniku političkog časopisa nismo saznali mnogo, zaslužio je dosta pluseva zbog promišljenosti, ponašanja dobrog izviđača, i smirenosti u  ophođenju s Carrie u svom najgorem izdanju. 

4. Jack Berger (Ron Livingston)

 | Autor: Promo Promo

Kad je bio dobar, bio je izvrstan; kad je bio loš, bio je užasan. Jack Berger imao je puno toga zajedničkog s Carrie, od svoje profesije pisca do svog talenta za dramatiku. Dok su njegova lepršava kosa, impresivna inteligencija i dječački šarm bili prednosti, nedovršeni odnosi s bivšom djevojkom, ljubomorna crta i kreiranje najgroznijeg post-ita na svijetu koštali su ga nekoliko mjesta na ovoj listi.

3. Joe (Mark Devine)

 | Autor: Promo Promo

Nitko nije bio više podcijenjen od novog Yankeeja. Carrie je uhvatila MLB igrača Joea na početku druge sezone serije, ali, kao i uvijek, njezina veza s Facom stala je na put. Sportaš je mogao biti savršen za Carrie zbog sjajnog izgleda, smisla za humor i pozicije u društvu, ali ipak nije išlo.

2. John James Preston, a.k.a. Faca (Chris Noth)

U poznatoj utrci Carrienih velikih ljubavi samo je jedan pobjednik, a to nije, unatoč svemu, Faca. John James Preston, poslovni čovjek koji je prvi put predstavljen u pilotu, na kraju je osvojio Carrieno srce, ali on nije bio idealan kandidat. Faca je bio sebičan, emocionalno distanciran i uvijek je tražio sljedeći slatkiš... ali opet, takva je bila i Carrie.

 | Autor: Promo Promo

1. Aidan Shaw (John Corbett)

Aidan Shaw (John Corbett), jednostavno je bio bolji čovjek. Predivni dizajner namještaja volio je Carrie iznad svega i učinio ju je boljom osobom kroz tu vezu. Najveći čovjek, imao je i psa, kuću na selu i više vrijednosti i morala nego što je Faca mogao staviti u svoj prostrani stan na Manhattanu.

 | Autor: Promo Promo

Photo: Promo
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Super su kao par