Stars

Tom Cruise bijesan zbog Zlatnog globusa, a za sve mu je kriv čovjek kojeg ne podnosi - Brad Pitt

  • Iako je Top Gun: Maverick rušio rekorde i zaradio nominaciju za Zlatni globus za najbolji film, a popisu među nominiranim glumcima nema Toma Cruisea
  • Slavni glumac nije dobro primio tu vijest, a izvori tvrde da mu je za sve kriv kolega Brad Pitt
  • Naime, dva glumca se ne vole već desetljećima, a Cruise je opsjednut s njim i želi ga nadmašiti

Još ranije u prosincu objavljene su nominacije za Zlatni globus, a hrpa imena na popisu istaknutih glumaca, glumica, filmova i serija su više manje bili očekivani. Ipak, jedna je velika zvijezda ostala zakinuta za nominaciju i već tjednima ne krije ljutnju i razočaranje.

Izvrsni 'Top Gun: Maverick' je očekivano zaradio nominaciju za najbolji igrani film, a našao se i na popisu za najbolji soundtrack, ali na popisu među kanditatima za najboljeg glumca nema glavne zvijezde filma - Toma Cruisea.

Možda vas zanima Tom Cruise ima pomalo bizaran običaj za svaki Božić - a ta tradicija ima i poseban naziv Rubrika Life&style Life&style

Prema izvoru bliskom poznatom glumcu, Tom Cruise nije baš najbolje primio tu vijest, a svoj bijes je usmjerio i prema slavnom kolegi - Bradu Pittu, koji je zaradio nominaciju za najbolju mušku sporedbu ulogu u 'Babylonu'. Što mu je sad Brad Pitt skrivio? Prema pisanju Radar Onlinea Cruise u Pittu vidi velikog konkurenta već desetljećima, još od kad su zajedno snimali Intervju s vampirom 1994. Tada je čak došlo i do sukoba između dvojice glumaca, a Brad Pitt je kasnije pričao kako mu je bilo užasno naporno raditi s Cruiseom.

 | Autor: Warner Bros Warner Bros

"Tom je jako loše primio činjenicu da je Brad još jednom izmuzao svoj odnos sa stranim novinarima kako bi se dobro pozicionirao u izboru s filmom koji mnogi smatraju inferiornijim od Top Guna", rekao je insajder. "Što se Toma tiče, Brad je kriv za ovu situaciju."

Prema drugim izvorima, Tom je opsjednut Bradom Pittom i želi biti bolji od njega, iako mu to nikako ne uspijeva. Cruise je dosad imao tri nominacije za Oscara, ali ga nikada nije osvojio, dok je Brad Pitt konačno uzeo kipić prije dvije godine ulogom u filmu 'Bilo jednom… u Hollywoodu'.

"Tom je očekivao da će otići sa Zlatnim globusom za najboljeg glumca, možete onda misliti kako se osjećao kad je vidio da nije ni među nominiranima", dodao je izvor.

Ipak, postoji drugi razlog zbog kojeg je možda Tom Cruise izostao s liste nominiranih. Razlog treba tražiti u njegovom prošlogodišnjem potezu, kad je vratio tri osvojena Zlatna globusa iz protesta prema holivudskom udruženju stranih novinara (Hollywood Foreign Press Association - HFPA) zbog nedostatka raznolikosti i navodne korupcije. 

Možda vas zanima Je li Brad Pitt pronašao utjehu u novoj romansi? Tko je Ines de Ramon s kojom ga sve češće viđaju? Rubrika Stars Stars

Ispostavilo se kako među 90-ak članova s pravom glasa nema niti jednog crnca, zbog čega se zatražilo hitno provođenje reformi. Cruise je vratio trofeje osvojene u sljedećim kategorijama: za najboljeg glumca u "Jerryju Maguireu" 1997., za najboljeg glumca u "Rođen 4. srpnja" 1990. i za najboljeg sporednog glumca u "Magnoliji" 2000. 

 | Autor: Pixsell/The Hollywood Archive Pixsell/The Hollywood Archive

Stoga se ipak čini da Brad Pitt ipak nije krivac za ovakvu odluku već organizacija koja dodjeljuje Zlatne gloobuse, koja se na ovaj način revanšira Tomu Cruiseu.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0