Stars

Je li Brad Pitt pronašao utjehu u novoj romansi? Tko je Ines de Ramon s kojom ga sve češće viđaju?

  • Brad Pitt još vodi pravnu bitko oko razvoda i skrbništva nad djecom s Angelinom Jolie  
  • Međutim, čini se kako je pronašao malo utjehe u obliku nove romanse 
  • Otkrit ćemo ti tko je nova djevojka Brada Pitta te što sve znamo o njoj

Neki dan je 58-godišnji Brad Pitt primijećen kako razmjenjuje nježne dodire s potpredsjednicom brenda vrhunskog nakita Ines de Ramon (29) na zajedničkom izlasku povodom koncerta Bona u Los Angelesu.

Ovo nije prvi puta da su se pojavile glasine o novoj romansi Brada Pitta u šest godina otkako su on i Angelina Jolie objavili da se razvode. Međutim, njegovo vrlo javno pokazivanje ljubavi prema Ines, koja je bivša supruga zvijezde 'Vampirskih dnevnika' Paula Wesleya, sugerira da je ona doista njegova potencijalna nova ljubav.

Dok su mnogi detalji veze Ines i Brada još uvijek tajni, očito novi par uživao je u noćnom izlasku na Bonovom koncertu u LA-u u nedjelju, zajedno s nekim od Bradovih prijatelja s A liste poput Cindy Crawford i njezina supruga Randea Gerbera, Seana Penna i Vivi Nevo.

Gisele Bundchen i sestre Možda vas zanima U teškim danima razvoda Gisele Bündchen ima moćnu gomilicu na svojoj strani: njezinih 5 sestara Rubrika Stars Stars

Prema riječima promatrača, Brad i Ines zajedno su oko 20 sati u Orpheum Theatre stigli u njegovoj Tesli s vozačem. Upoznao ju je sa svojim slavnim prijateljima i svi su razgovarali u prostoru koji je bio zatvoren za širu javnost.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Nakon što su napustili VIP dio i ušli u javnije okruženje, Brad i Ines su se pobrinuli da zadrže distancu dok su ga pozdravljali obožavatelji. Dok su nakon toga izlazili iz dvorane, Brad je stao porazgovarati s nekoliko ljudi, uključujući legendarnog engleskog glazbenika Jimmyja Pagea. Ines je krenula prema autu i otišla terencem njegova tjelohranitelja. Nakon što je Brad vidio da je na sigurnom unutra, otišao je u svojoj Tesli.

Tko je zapravo Ines de Ramon? Ne može se pohvaliti istom zvjezdanom prošlošću kao glumčeve dvije bivše supruge, filmske zvijezde Angelina Jolie i Jennifer Aniston. Niti, čini se, nema želju zakoračiti pod blještavilo hollywoodskih reflektora - premda će to vjerojatno biti neizbježno ako se želi upustiti u romansu s oskarovcem.

Umjesto toga, čini se da Ines ima nešto što bi Brad mogao smatrati daleko privlačnijim: žestoku želju da zaštiti svoju privatnost.

Tko je žena za koju se čini da je osvojila Bradovo srce?

Ines daje sve od sebe kako bi privatni život vodila izvan svjetla reflektora, ali to ne znači da nije dobro upućena u to što je potrebno kako bi se izdržalo blještavilo javnosti. A nije baš ni pridošlica pod  svjetlima Hollywooda.

Kroz brak s glumcem Wesleyjem, Ines se našla u središtu uskog kruga prijatelja s A liste - uključujući bivšu kolegicu iz 'Vampirskih dnevnika' njezinog bivšeg supruga Ninu Dobrev i njezinog dečka, olimpijsku snowboard zvijezdu Shauna Whitea.

 | Autor: Instagram Instagram

Također je iskusna kada je riječ o luksuzu, zahvaljujući svojoj dugoj karijeri u kojoj je radila za mnoštvo luksuznih, vrhunskih marki - od lanca hotela s pet zvjezdica (koje je Brad zapravo posjećivao u prošlosti) do raskošne Switch watch tvrtke.

Posljednjih godina je Ines napredovala na korporativnoj ljestvici te je postala potpredsjednica brenda nakita 'Anita Ko' sa sjedištem u LA-u, omiljenog kod slavnih osoba, koji prodaje razne skupe komade za do 71.000 dolara po komadu. Dizajne ove tvrtke nosila su mnoga poznata lica, uključujući Hailey Bieber, Kourtney Kardashian, pa čak i Bradove bivše supruge Angelina i Jennifer.

A to nije sve što je njoj i Bradu zajedničko. Ines je svoje fakultetske godine provela studirajući u Švicarskoj i tečno govori četiri različita jezika; u međuvremenu Brad nije skrivao svoju ljubav prema europskom načinu života, ulažući u francusku tvrtku, tj. vinograde i vina Miraval, dok je još bio u braku s Angelinom.

Prema njezinom LinkedIn profilu, Ines, koja dolazi iz New Jerseyja, diplomirala je na Sveučilištu u Ženevi u Švicarskoj s diplomom prvostupnika poslovne administracije 2013. godine. Dok je bila na koledžu, čini se da je radila pola radnog vremena za Kempinski Hotels, tvrtku za upravljanje hotelima koja upravlja sa 78 hotela s pet zvjezdica i rezidencija u 34 različite zemlje.

Nakon što je diplomirala, počela je raditi za aukcijsku kuću Christie's na odjelu nakita, a 2014. prešla je u švicarski luksuzni brend nakita de GRISOGONO, gdje je četiri godine radila u maloprodaji.

 | Autor: Instagram Instagram

Aukcijska kuća Christie's, koja je osnovana 1766. godine i ima lokacije u Ujedinjenom Kraljevstvu, New Yorku i Hong Kongu u Kini, 'vodeća je svjetska tvrtka za umjetnost i luksuz', navodi se na njezinoj web stranici. U njemu se održavaju privatne prodaje i aukcije umjetnina i antikviteta, kao i skupocjenog nakita i satova. De GRISOGONO je opisan kao 'jedna od najkreativnijih i najavangardnijih sila u suvremenom nakitu i izradi satova.' Potom je 2020. Ines postala potpredsjednica draguljarnice Anita Ko Jewelry u Los Angelesu, gdje i sada radi. 

Ines se okušala i u manekenstvu, a u veljači je pozirala u kampanji za ovu draguljarnicu. Osim toga, čini se da Ines također ima strast prema zdravlju i fitnesu jer je 2019. godine postala certificirana zdravstvena trenerica Instituta za integrativnu prehranu.

Čini se da je stručnjakinja za nakit vrlo tajnovita o svom privatnom životu - njezin Instagram račun postavljen je kao privatan i ima samo 64 objave ukupno, tako da se ne zna puno o njezinim interesima.
Međutim, prema slikama s njezinih društvenih mreža koje su ponovno osvanule na Internetu, uživa u skijanju (više puta je slikana zajedno sa svojim bivšim Paulom). 

Ines i Paul prvi put su se povezali u ljeto 2018., nakon što su viđeni kako se drže za ruke. Zvijezda 'Vampirskih dnevnika' zatim je naizgled potvrdio svoju romansu u rujnu te godine, kada je podijelio slatku sliku na kojoj on i Ines uživaju u zajedničkoj intimnoj večeri u New Yorku.

Dok su detalje svog vjenčanja držali u tajnosti, počele su se širiti glasine da su se potajno vjenčali manje od godinu dana kasnije, u veljači 2019. godine, kada su viđeni kako na prstima nose odgovarajuće prstenje.

A Paulova bivša kolegica Nina Dobrev potvrdila je da su se doista vjenčali u lipnju 2019., kada je Ines nazvala Paulovom 'ženom' tijekom pojavljivanja u podcastu Directionally Challenged. „Puno se družimo. Doista smo dobri prijatelji. Volim njegovu ženu“, rekla je.  Čini se da se Ines s Ninom zbližila preko Paula, jer su ona i njezin dragi često viđani na dvostrukim spojevima s Ninom i njezinim partnerom, olimpijskim daskašem Shaunom Whiteom. 

Međutim, u rujnu 2022. godine, glumčev predstavnik potvrdio je da je njihovoj romansi tiho došao kraj pet mjeseci ranije. Još uvijek nije jasno što je dovelo do prekida, ali prema riječima Paulovog publicista, bila je to 'zajednička' odluka.

Možda vas zanima Ljubav je slađa drugi put: Slavni parovi koji su prekidali pa shvatili što su izgubili Rubrika Life&style Life&style

 

 

Photo: None

Komentari 0