Stars
Gisele Bundchen i sestre

U teškim danima razvoda Gisele Bündchen ima moćnu gomilicu na svojoj strani: njezinih 5 sestara

  • Bračna kriza Gisele Bündchen i Toma Bradyja koja je trajala mjesecima, kulminirala je nedavnom vješću da se par rastaje 
  • Ovo je teško vrijeme za supermodel i majku dvoje djece. A u kriznom situacijama, kome se okrećemo? Najbližima, odnosno obitelji 
  • A Giseli toga ne nedostaje. Kao jedna od šest sestara Bündchen voljena je i pažena od svojih sestrica. Kroz ovu životnu krizu ne mora prolaziti sama

Gisele Bündchen (42) i Tom Brady (45) bili su 13 godina gotovo pa savršen par, a sa svojom djecom Benjaminom (12) i Vivian (9) djelovali su kao savršena obitelj. Međutim, između manekenke i nogometne zvijezde prije nekoliko je mjeseci izbila ozbiljna kriza. Nedavno su oboje navodno angažirali brakorazvodne odvjetnike te skinuli vjenčani prsten. Čini se kako je njihov dugogodišnji brak doista pri kraju...

Cara Delevigne Možda vas zanima Buran ljubavni život manekene Care Delevingne: tko je sve na popisu ljubavnika i ljubavnica Rubrika Stars Stars

Gisele Bündchen ne zna što bi bez svojih sestara

Gisele, osim što jako puno radi i dobro se nosi s situacijom, trenutačno najveću podršku dobiva od svoje obitelji. Ne samo da ima izuzetno blizak odnos sa svojom majkom Vanijom, već i sa svojih pet sestara Patricijom, Rafaelom, Grazielom, Raquel i Gabrielom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Gisele je ipak najbliskija sa svojom sestrom blizankom Patricijom, zvanom Pati. „Gisele osjeća posebnu vezu s Pati, komuniciraju jedna s drugom nekoliko puta dnevno. Ne samo zato što je Pati bila njezina glasnogovornica i menadžerica, nego je i njezina sestra blizanka, tako da uvijek znaju što se događa u životu jedne druge“, otkrio je izvor blizak obitelji. 

Manekenka se osjeća „blagoslovljenom“ što ima svoje sestre u blizini jer se predano brinu o njoj „i tu su za nju u svakom pogledu“. Na svom Instagram profilu, manekenka se, puna sentimenata, starim fotografijama često prisjeća njihovog sretnog djetinjstva u Brazilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

„Gisele ne zna što bi bez svojih sestara. One joj znače sve“, nastavio je izvor. Manekenka je treća po redu (a i Patrizia) od ukupno šest sestara. Najstarija Raquel rođena je 2. kolovoza 1973. i za razliku od seke drži se podalje od kamera. Od svjetala reflektora radije je odabrala sudnicu. Naime, Raquel je sutkinja. Graziela (11. rujna 1975.) još je više "privatna osoba" tako da se o njezinom životu zna i manje, no zna se da je s Gisele bliska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Blizanka Patricia (rođene su 20. srpnja 1980.), s kojom si je Gisele očito najbliža, radila je kao menadžerica i glasnogovornica Gisele. Također se okušala u manekenstvu, ali je postigla uspješniju karijeru pomažući svojoj sestri. Danas Patricia radi u Giseleinoj tvrtki za donje rublje 'Intimates'. Inače, njih obje, kao i najmlađu Gabrielu je mama upisala na tečaj modellinga kako bi stekle samopouzdanje i popravile držanje! Fun fact: Gisele koja je kasnije postala najbolje plaćena manekenka na svijetu, na početku karijere je dobila 42 odbijenice prije nego što je angažirana za reviju Alexandera McQueena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Gisele je bila jedina manekenka na Forbesovoj listi najmoćnijih žena svijeta 2014. godine. Ima bogatstvo procijenjeno na neto vrijednost od približno 400 milijuna dolara, što znači da njezina blizanka vjerojatno dobiva velikodušnu plaću od svoje sestre.

Manekenka ima još dvije mlađe sestre, Gabrielu, rođenu 20. listopada 1981. i Rafaelu (14. kolovoz 1987.) od kojih nijedna nije eksponirana u javnosti. Zahvaljujući potpori cijele obitelji, manekenka ima prilično uspješan život. Roditelji, Valdir i Vania Nonnenmacher, oboje njemačkog porijekla, uvijek su odgajali djevojčice da se drže zajedno i budu podrška jedne drugima.

Patricia je i doslovno uvijek bila uz Gisele. Premda se Giselina blizanka držala povučeno i odlučila se držati podalje od svjetla reflektora, njezin trud, predanost i stalna podrška za dobrobit njezine obitelji vrijedni su divljenja. Poznate kao prekrasne blizanke, sestre Bündchen, nerazdvojne su. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Početak bračne krize

Priča se da je brak slavnog para patio zato jer se Tom Brady, branič Tampa Bay Buccaneersa, odlučio vratiti u NFL samo nekoliko mjeseci nakon što je ranije ove godine objavio svoje povlačenje iz profesionalnog sporta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

„Njih dvoje imaju velikih problema u braku zbog njegove odluke da prekine mirovinu. Gisele je oduvijek bila ta koja se brinula o djeci“, otkrio je izvor.

U međuvremenu su angažirani odvjetnici. Premda to ne mora nužno značiti da će 100 posto uslijediti razvod, čini se da je za brak Bündchen i Bradyja ostalo malo nade. Hoće li njih dvoje u slučaju razvoda voditi javni 'rat ruža' poput Angeline Jolie i Brada Pitta, vidjet ćemo. Jedno je sigurno: Gisele ima svojih pet sestara na svojoj strani.

Miranda Kerr Možda vas zanima Ovu olovku za trenutačno izbjeljivanje zuba koriste modeli. Potvrdila Mirranda Kerr Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@gisele

Komentari 0