Life&style

Ljubav je slađa drugi put: Slavni parovi koji su prekidali pa shvatili što su izgubili

  • Manekenka Irina Shayk i glumac Bradley Cooper viđeni zajedno na ulici kako se drže za ruke i navodno su ponovno zajedno nakon tri godine prekida
  • A možda najslavniji par koji je 'preživio' prekid su Jennifer Lopez i Ben Affleck, koji su se vjenčali 20 godina nakon što su prekinuli višegodišnju vezu
  • Donosimo ti popis još nekih slavnih parova koji su ljubavnu sreću pronašli u drugom pokušaju  

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu Irina Shayk i hollywoodska glumačka zvijezda Bradley Cooper viđeni su ovog tjedna na ulicama New Yorka gdje su se tijekom šetnje držali za ruke i nježno grlili. Njihovi obožavatelji odmah su zaključili kako je par ponovno zajedno. 

Možda vas zanima J.Lo zablistala na naslovnici novog Voguea: 'Cijeli moj život i sve što sam napravila bila je samo ljubav' Rubrika Stars Stars

Shayk i Cooper bili su zajedno pet godina, a vezu su okončali 2019. godine. Zajedno imaju kćer Leu. Premda su nakon prekida probali napraviti sve kako bi spasili vezu, par se od tada nije mirio. Zajedno su bili viđeni tek kako s kćeri šeću Manhattanom, gdje žive. Međutim, čini se da su zajedničke šetnje učinile svoje jer su bivši partneri postali prilično prisni… 
Pogledaj koji su još slavni parovi po drugi puta zajedno u vezi ili braku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATYPIC (@a.typic.no)

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin

Dugogodišnja ljubav je u ljeto 2022. godine doživjela mali tobogan, a krajem kolovoza par je najavio razvod. Stallone je tada u jednom intervjuu rekao: „Volim svoju obitelj. Prijateljski i privatno rješavamo ove osobne probleme.“ Nakon mjesec dana se par, roditelji tri odrasle kćeri, pomirio. Odlučili su se ponovno naći kod kuće, gdje su razgovarali i uspjeli riješiti svoje nesuglasice.

Christine Taylor i Ben Stiller

Nakon što su objavili da se rastaju 2017. godine i to nakon 17 i više godina, početkom 2022. obznanili su veselu vijest: ponovno su zajedno. Njihova se romantična veza ponovno razbuktala nakon što su Stiller i Taylor odlučili kako bi bilo najbolje da se on preseli k njoj i njihovo dvoje djece tijekom prvih dana pandemije, jer bi to bio jedini način na koji će moći viđati djecu tijekom izolacija.

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Par je raskinuo zaruke početkom 2004. godine. A onda su se vratili i 2022. godine vjenčali. Glasine o vezi Lopez i Afflecka prvi put su se pokrenule krajem travnja 2021. kada su viđeni ispred njezine kuće u Los Angelesu nakon njezinog prekida s Alexom Rodriguezom. Njih su dvoje kasnije uživali u bijegu u Montanu gdje su 8. svibnja fotografirani u zajedničkoj vožnji. Do travnja 2022. ponovno su se zaručili, a u ljeto 2022. vjenčali su se (i to dvaput!).

Justin i Hailey Bieber

Sada su u sretnom braku, ali prije nego što su se vjenčali 2018. godine, Bieber i Baldwin morali su proći kroz nekoliko prepreka na putu. Par je bio u vezi prije nego što su se razišli 2016. godine. U lipnju 2018. godine par je primijećen zajedno. Sljedećeg mjeseca objavili su zaruke, a potom su se vjenčali dvaput - jednom na sudu u New Yorku, a zatim drugi put na predivnoj ceremoniji u Južnoj Karolini okruženi prijateljima i obitelji.

Dax Shepard i Kristen Bell

Davno prije nego što su postali jedan od najslađih parova u Hollywoodu, te roditelji kćeri Lincoln i Delte, Bell i Shepard su imali kriznu situaciju i nakratko se rastali. „Hodali smo oko tri mjeseca“, izjavila je Bell u jednom intervjuu. „Posjeo me i rekao: 'Ne mogu ovo sada. Mislim da si divna, ali još uvijek izlazim s drugim ljudima“. 

Srećom, Shepard je brzo shvatio da je njegova sadašnja supruga ona prava te je priznao: „Ne znam o čemu sam razmišljao. Hodao sam s nekim drugim, ali oni jednostavno nisu tako zanimljivi kao ti, a ja ne znam što radim.“ A Bell ga još uvijek nije pustila s udice: „Još uvijek ga podsjećam na vrijeme kad je prekinuo sa mnom.“

Sharon i Ozzy Osbourne

Sutkinja X Factora progovorila je o svom statusu veze u svojoj emisiji 'The Talk', prekinuvši nagađanja da su se ona i njezin otuđeni suprug pomirili nakon razlaza do kojeg je došlo nakon glasina o nevjeri koje su mučile par.

„Opraštam mu!“, rekla je pred publikom u studiju. „Trebat će puno vremena za povjerenje, ali zajedno smo 36 godina, 34 godine u braku... jednostavno ne mogu zamisliti svoj život bez njega.“

Patrick i Jillian Dempsey

Par je otišao svaki svojim putem nakon što je supruga zvijezde serije 'Uvod u anatomiju' podnijela zahtjev za razvod u siječnju 2015. godine. Ali, glumac čija je predanost trkaćoj stazi bila glavni problem za par, napravio je kompromis te potvrdio odluku svoje supruge da se pomire. 

Adam Levine i Behati Prinsloo

Frontmen grupe Maroon 5 imao je potrebu izlaziti s nekom drugom kako bi shvatio da je model Victoria's Secreta Prinsloo prava žena za njega. Nakon kratkog prekida para, Levine je prekinuo vezu s manekenkom Ninom Agdal, s kojom je u to vrijeme hodao, i odmah zaprosio Prinsloo. Par se vjenčao 2014. godine, dobio kćer Dusty Rose 2016. i kćer Gio Grace 2018. godine. 

Justin Timberlake i Jessica Biel

Timberlake i Biel prijateljski su se razišli u ožujku 2011. godine, četiri godine nakon što su prvi put bili povezani zajedno, ali prekid nije bio dugog trajanja; par se ponovno spojio u kolovozu, a zaručili su se u prosincu 2011. Par je svoje prvo dijete, sina Silasa, dobio u travnju 2015., a sina Phineasa 2020. godine.

Princ William i Kate Middleton

Premda svi smatramo kako je brak princa Williama i princeze Kate savršen, nije baš uvijek bio tako besprijekoran. Četiri godine prije nego što su se vjenčali na raskošnoj ceremoniji 2011., par se razišao u travnju 2007. godine. Ali, prekid je bio samo manja prepreka na putu za par, koji su sada roditelji princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa.

Možda vas zanima Ove horoskopske znakove do kraja studenoga čeka eksplozija na ljubavnom planu Miss7 Horoskop
Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Život je lijep