Horoskop

Ove horoskopske znakove do kraja studenoga čeka eksplozija na ljubavnom planu

  • Dani su sve kraći, temperatura je sve niža, ali za ove horoskopske znakove nema zime na ljubavnom planu
  • Tri su znaka ispred ostalih kad su u pitanju romantični trenutci i intenziviranje pozitivnih ljubavnih emocija
  • Ima li nešto ljepše od leptirića u trbuhu dok se pripremamo za najljepše blagdansko doba godine 

Premda su šareni i veseli božićni blagdani pred vratima, najprije uživajmo u studenom: u vrućoj juhi od bundeve, šarenilu prirode i večerima ispred kamina. A neki će uživati i u dodatnoj dozi ljubavi i romantike. 

Možda vas zanima Strogi minimalizam, stoljetna arhitektura ili dom na kotačima? Znamo što će oduševiti koji horoskopski znak! Rubrika Life&style Life&style

Prema horoskopu, tri horoskopska znaka doživjet će apsolutni ljubavni procvat do kraja studenoga. Otkrit ćemo ti na koja tri horoskopska znaka kozmička ljubavna energija posebno utječe.

Blizanci

Možeš slobodno odahnuti: u studenom ti zvijezde donose puno toga dobroga. Prošla su vremena kada je sve išlo po zlu. Tvoj se život sada vratio na pravi put. Oh, ali to nije sve, postaje još bolje! Napokon ćeš shvatiti što zapravo želiš od života. Dugo si bila u zavadi sama sa sobom kad je riječ o ljubavi i vezi. Trebam li? Mogu li? Mogu li doista? Zvijezde ti sada govore: Da, da, da! I obećavaju ti blistavu budućnost punu leptirića u trbuhu.

 | Autor: Instagram @travelmonster.nl Instagram @travelmonster.nl

Rak

Zahvaljujući energiji sezone škorpiona, uskoro počinje uzbudljivo vrijeme za sve rakove. Osjećaji i strasti postaju intenzivniji i dovode te u neku vrstu omamljenog stanja. Upijat ćeš mjesečevu energiju i u studenom ćeš biti prepuna energije koja će svojom snagom zaraziti svakoga. Dugo se nisi ovako dobro osjećala. Također si puna ideja. Točno ono što te potiče da konačno unaprijediš svoj posao, ali i da kažeš osobi u koju si zaljubljena kako se doista osjećaš. Nemaš što izgubiti, jer čim kreneš u akciju osjetit ćeš kozmičku moć u sebi zahvaljujući utjecaju zvijezda.

Ribe

Trenutačno sve oduševljavaš svojom karizmom! Nemaš pojma koliko ćeš biti privlačna drugima u studenom. Gotovo kao da su ti zvijezde poslale kozmičku auru. Oči ti sjaje, pokreti su super graciozni, samopouzdanje će biti na maksimalnoj razini. Dugo se nisi ovako dobro osjećala. U studenom ćeš shvatiti koliko ljudi vole provoditi vrijeme nasamo s tobom. Uživaj! 

 | Autor: Instagram @mishandkirk Instagram @mishandkirk

Ova tri horoskopska znaka mogu očekivati općenito sretan studeni. Pogledaj tko su ti sretnici!

Vodenjak

Najkasnije do sredine studenog će svi vodenjaci iznenada osjetiti poticaj snage u smislu svog fizičkog i mentalnog zdravlja. Osjećat ćeš se spremnija i uravnoteženija – već dugo vremena nisi se toliko dobro osjećala. Sada je savršena prilika za isprobavanje novih stvari i traženje izazova poput skijanja ili kreativnih projekata.

Ovan

Venera, planet ljubavi, ponovno se pokreće u studenom, s posebnim fokusom na sve ovnove samce. Romantični izlasci i puno druženja zasladit će ti ovaj hladni mjesec. Kad je riječ o poslu, nizat ćeš same uspjehe. Teško će itko moći odoljeti tvom samouvjerenom šarmu. 

 | Autor: shutterstock shutterstock

Strijelac

Neposredno prije ili tijekom svog rođendana, strijelci će ove godine doživjeti pravi niz sreće. Prvenstveno u poslovnom i financijskom smislu. Promaknuće, ponude za posao ili obećavajuće prilike za ulaganje doslovno će padati u krilo ovog horoskopskog znaka u studenom. Doista sjajan kraj godine!

Možda vas zanima Oni nam čuvaju leđa: Evo koji su horoskopski znakovi potencijalno najbolji muževi, ali i oni koji to nisu Miss7 Horoskop
Photo: Instagram @lostitalianos

Komentari 0