Life&style

Tom Cruise ima pomalo bizaran običaj za svaki Božić - a ta tradicija ima i poseban naziv

  • Tom Cruise svojim poznanicima povodom Božića svake godine šalje neobičan poklon
  • Riječ je o kolaču od bijele čokolade i kokosa koji je među slavnima već poznat i kao "kolač Toma Cruisea"
  • Do sad su se primitkom istog javno pohvalili brojni poznati i slavni, a među njima su Jimmy Fallon, Kristen Dunst, Henry Cavill, James Corden i mnogi drugi

Glumica Cobie Smulders, našoj publici najpoznatija po ulozi Robin u humorističnoj seriji "Kako sam upoznao tvoju majku", gostovala je u emisiji kod američkog komičara Jimmyja Fallona. U razgovoru su se između ostalog dotakli nadolazećih božićnih praznika, a poseban interes publike izazvao je njezino oduševljenje poklonom koji joj Tom Cruise svako godine šalje za Božić. Naime, glumica je s Tomom 2016. godine snimala film "Jack Reacher" te od tada gaje dobre odnose.

Možda vas zanima Za sve koji još nisu okitili drvca: Božićne dekoracije poznatih i slavnih izvrsna su inspiracija Rubrika Life&style Life&style

Zanimljiv božićni poklon

Cobie je otkrila kako joj glumac svakog Božića pošalje ni manje ni više nego kolač. "To je kolač od bijele čokolade i kokosa te moram priznati da je preukusan", otkrila je. Publiku u studiju nasmijala je iskrenim priznanjem kako se jako raduje tom kolaču. "Držim ga u frižideru i potraje mi do ožujka jer svako malo uzmem tek komadićak. Ne znam zašto, nisam ni ljubiteljica slatkog, ali ovo je sjajno! - dodala je sa smiješkom. Voditelj Jimmy Fallon je također priznao kako i on povodom Božića dobiva "Kolač Toma Cruisea".

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

When your celebrity clients send Xmas gifts... We look forward to this amazing coconut cake every year! #tomcruisecake #bestcoconutcakeever #yummy #celebrityclients

A post shared by CarciofiDesign|CarolineBritton (@carciofi.design) on

Spomenuti kolač prekriven je glazurom od bijele čokolade i sjeckanog kokosa, a nabaviti se može u Doan's Bakery u kalifornijskom Woodland Hillsu.

 | Autor: Doans Bakery Doans Bakery

Praksu slanja ovog kolača svojim poznanicima iz svijeta poznatih i slavnih Tom upriličuje već nekoliko godina. Do sad su se primitkom istog javno pohvalili Kristen Dunst, Henry Cavil i James Corden. 

Možda vas zanima Prisjetili smo se davno zaboravljene veze Toma Cruisea i Sophije Vergare - što je stalo na put romansi? Rubrika Stars Stars

A zašto se baš odlučio za takav poklon?

Da ova vijest nije neslana šala, u jednom televizijskom intervjuu potvrdio je i sam Tom Cruise. Slavni glumac priznao je kako kolač za božićne blagdane šalje široj listi poznanika, a razlog zbog kojeg to čini je pomalo neobičan."Obožavam slatko, ali ga izbjegavam zbog treninga i pripreme koju prolazim radi filmova - zato ga šaljem svima", otkrio je. Izgleda kako u ovom poklonu uistinu svi uživaju!

Photo: Pixsell/ABACA
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Slaven

    I što je tu bizarno?