Stars

Potvrđeno! 'Prijatelji' se vraćaju na male ekrane, a iscurila je i jedna dugogodišnja ljubavna tajna!

  • Na radost svih fanova, potvrđeno je kako će popularna serija "Prijatelji" napokon dobiti svoj nastavak
  • Originalnu postavu u novim avanturama moći ćemo pratiti u specijalnoj epizodi početkom godine na programu HBO Max
  • Uz ovu, obožavatelji su ostali oduševljeni viješću kako je Matthew Perry godinama zaljubljen u Courtney Cox te se nadaju da će Monica i Chandler postati stvarni par

Ljubitelje popularne serije "Prijatelji" razveselit će vijest kako je u pripremi specijalna epizoda u kojoj će gostovati svih šest članova originalne ekipe. Da, dobro si pročitala - Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross i Chandler se vraćaju na male ekrane. Premda se već dugo šuška o snimanju novih nastavaka, a ulje na vatru je dodala glumica Jennifer Aniston svojim prvim postom na Instagramu koji prikazuje okupljenu družinu, službena potvrda stigla je tek jučer kada je neimenovani izvor za Hollywood Reporter kazao kako je nova epizoda u pripremi.

Možda vas zanima Nakon 20 godina otkrili kakvu scenu je Chandler odbio snimati u jednoj epizodi 'Prijatelja' Rubrika Stars Stars
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Premda radnja još uvijek nije poznata, ono što je sigurno jest da će se prikazivati na programu HBO Max. Naime, upravo je ovaj program u oštrom nadmetanju pobijedio Netflix i ostvari prava za prikazivanje starih nastavaka serije. Prijatelje na Netflixu možemo pratiti do kraja tekuće godine, a povodom prelaska na HBO Max na njemu će se početkom 2020. godine prikazati i nova, željno iščekivana epizoda.

Možda vas zanima Testirala sam novi MAC ruž - saznaj kako mi se svidio Rubrika Beauty Beauty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guess who I had lunch with today....I KNOW!! Could I BE any happier? #realfriends

Objavu dijeli Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Chandler i Monica kao stvarni par?!

No, to nije jedina vijest koja je razveselila obožavatelje ove serije. Ako je vjerovati bliskom izvoru, glumac Matthew Perry godinama je nesretno zaljubljen u glumicu Courtney Cox. "Matthew je oduvijek bio zaljubljen u nju. I nikada ju nije mogao zaboraviti." - otkrio je neimenovani izvor za Us Weekly. Fanovi su ostali oduševljeni idejom da bi Chandler i Monica mogli postati par i u stvarnom životu te se nadaju kako će snimanje novog nastavka možda ražariti stari plamen. Radi li se ovdje o patki kojom s podiže prašina i interes za seriju ili u ovom dimu ima vatre, pokazat će vrijeme.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kate4141

    Prije svega, hvala dr. Agazara što ste mi pružili moju voljenu u roku od 48 sati. Nemam što reći osim zahvaliti se i reći da sam sretna .. Moja draga me tretira bolje i većinu svog vremena provodi sa mnom ... prikaži još!