Beauty

Testirala sam novi MAC ruž - saznaj kako mi se svidio

  • Ove jeseni poželjela sam pronaći izvrstan smeđi ruž, a moj odabir je M.A.C "Love me" u nijansi DGAF
  • Dolazi u elegantnom pakiranju i, kako mu naziv sugerira, vrlo ga je lako zavoljeti
  • Odlikuje se kremastom teksturom, visokom pigmentacijom i formulom obogaćenom arganovim uljem koja hidratizira usne i daje im satenski finiš

Crveni ruževi su moj osobni favorit i neću pretjerati ako ti priznam da ih u svojoj kolekciji imam 30-ak. Žarko crvena, koraljno crvena, boje trule višnje...reklo bi se nikada dovoljno crvene. No, moram priznati da mi je malo dosadila pa sam poželjela izaći iz svoje sigurne crvene zone i iskušati nešto novo. Ovoga puta odlučila sam se na kupnju ruža u smeđoj boji, a moj odabir je novi M.A.C "Love me"u nijansi DGAF. Vodila sam se se onom, tko ne riskira ne profitira, a jesam li profitirala možeš otkriti u nastavku.

 | Autor: miss7 miss7 M.A.C ''Love me'' ruž za usne (165 kn)

Privlačan izgled

Jesen pršti od toplih smeđih i zlaćanih žuti tonova pa je tako nijansa mog novog ruža predstavljala idealnu bazu za kreiranje pravog toplog jesenskog looka. Ruž "Love me" dolazi u vrlo efektnom te istovremeno elegantnom pakiranju, a osim privlačnog izgleda može se pohvaliti i sjajnim mirisom. Izuzetno se lako nanosi i na prvu oduševljava kremastom teksturom. Izabrana tamna smeđa nijansa izvrstan je odabir za večernji izlazak i kreiranje dramatičnog izgleda, a može biti i sjajan povod za mali izlet u kojem će tvoj dnevni izgled krasiti snažan i upečatljiv make up.

 | Autor: miss7 miss7

I pigmentacija i hidratizacija

U skladu s njegovim imenom lako ga je zavoljeti jer se pokazao izuzetno pigmentiranim i postojanim pa je uspješno položio test cjelodnevnog nošenja. Budući da ovdje nije riječ o mat ružu, već o onom sa satenskim završetkom, sklon je blagom preslikavanju pa je za održavanje postojanosti boje nužno s vremena na vrijeme nanijeti novi sloj. Ovakvo ponašanje ruža bilo je očekivano s obzirom na njegovu laganu strukturu i satenski finiš, ali ono što sigurno nisam očekivala je da će se jedan visoko pigmentirani ruž imati nježan završetak, a da pritom ne isušuje usne. To možemo zahvaliti arganovom ulju kojim je obogaćena formula i koje uspješno njeguje i hidratizira usne.

 | Autor: miss7 miss7

Tako ga je lako zavoljeti

Vratimo se na pitanje s početka člank: Jesam li profitirala svojom odlukom? Vjerujem da jesam jer me "Love me" oduševio izraženom pigmentacijom uz koju dolazi i odlična hidratizacija te osjećaj njegovanih usana. Uz sve to, novi izgled naišao je na odobrenje i dečka i prijateljica, a čak je i mama pozdravila ovu malu promjenu i odstupanje od "vječne crvene". A što ti misliš?

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: miss7
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vi

    adams family