Stars

Jennifer Aniston srušila Instagram - nevjerojatno koliko je fanova skupila u manje od 24 sata

  • Aniston je bila jedna od rijetkih planetarno popularnih glumica koja nije imala profil na instagramu
  • Konačno je popustila i objavila vrlo zanimljivu prvu fotografiju, koja je jednom danu skupila milijune lajkova
  • Zbog velike navale fanova glumice u jednom trenutku se čak i srušio instagram

Poznata glumica dugo se opirala otvaranju instagram računa, nekoliko godina je odbijala pridružiti se ovoj globalnoj društvenoj mreži - i na kraju je popustila, 50-godišnja Jennifer Aniston od jučer je i službeno na instagramu. I izazvala masovnu histeriju na platformi, toliko veliku da se zbog ogromnog broja ljudi koji su ju pohrlili slijediti u jednom trenutku - srušio instagram. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

A koliku je histeriju izazvala Jennifer govori brojka od čak 6 milijuna followera nakon samo 16 sati od otvaranja računa. Ne pamtimo da je bilo koja zvijezda imala takav eksplozivan rast u tako kratkom vremenu. U pozdravnoj poruci, ispod svog imena, napisala je - "Prijatelji me zovu Jen".

Možda vas zanima Jennifer Aniston otkriva koji joj je kompliment počeo ići na živce otkako je navršila 50 Rubrika Stars Stars

Ali ne samo da se glumica samo prijavila na instagram - objavila je i prvu fotografiju. I to ne bilo kakvu! Objavila je selfie sa svim glavnim junacima proslavljene serije "Prijatelji", uključujući i one koji se ne pojavljuju često. Znači, uz Jennifer su na fotki Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

"I sad smo također instagram PRIJATELJI" napisala je Jennifer u opisu slike.

Ne trebamo vam govoriti na koliko je oduševljenje naišla ova fotka. U samo 16 sati skupila je osam milijuna lajkova. 

A nekako nam se čini da sve aktivnosti u posljednje vrijeme vode nekoj velikoj skorašnjoj objavi - poput ponovnog okupljanja "Prijatelja." Nakon dugo vremena vidimo fotku na kojoj su svi na okupu, Courtney Cox je u posljednje vrijeme češće objavljivala fotke s nekih zajedničkih druženja, a sve se glasnije spominju novi projekti na kojima će glumiti ekipa. Jedva čekamo!

Možda vas zanima 'Prijatelji' na večeri: Pogledaj kako izgledaju skupa 15 godina kasnije - iznenadit ćeš se! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0