Stars

Jennifer Aniston otkriva koji joj je kompliment počeo ići na živce otkako je navršila 50

  • Slavna glumica Jennifer Aniston u veljači ove godine proslavila je 50-ti rođendan
  • U intervjuu za magazin InStyle otkrila je kako je primijetila da joj javnost nameće određene etikete vezane uz godine
  • Tako bi kompliment "izgledaš sjajno" smatrala vrlo dobrim da nema nastavka...

U veljači ove godine proslavljena glumica Jennifer Aniston proslavila je 50. rođendan, a mnogi su skloni kazati kako izgleda bolje nego ikad. A koja je tajna njezine ljepote i skladne linije zanimalo je i časopis InStyle koji joj je upravo nju izabrao za naslovnicu svog novog broja. No, nije napravljena samo jedna već pet različitih naslovnica u kojima je ova "ultimativna američka djevojka iz susjedstva" prikazana u maniri slavnih ljepotica 60-ih i 70-ih.

Možda vas zanima Isprobale smo novi parfem o kojem svi pričaju - provjeri kako nam se svidio! Rubrika Beauty Beauty

S godinama dolaze određene etikete

Snimanje je pratio i ekskluzivni intervju u kojem je Jennifer otkrila kako je primijetila određene promjene u percepciji vlastitog lika nakon što je prešla magičnu brojku od 50 godina. "Ne znam što je to jer se ne osjećam drugačije. Dapače osjećam se fizički nevjerojatno dobro“ otkrila je, no nadodala "Istovremeno je tako čudno jer odjednom sam postala etiketirana i suočena s natpisima da tako dobro izgledam za svoje godine. Svoje godine!". Glumica je iznenađena ovom pojavom te drži kako bi se oko ovog termina trebalo uspostaviti određen dijalog koji će voditi odbacivanju presuda o izgledu i određenoj dobi.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Možda vas zanima Zaviri u nekadašnji dom obitelji Pitt! U prodaji je kuća u kojoj su živjeli Brad i Jennifer Rubrika Stars Stars

Na meti kritika

Dok je dio javnosti oduševljen fotografijama nastalima na snimanju listopadskog broja, dio je ostao zgrožen pretjeranom upotrebom alata za uređivanje fotografije koji su pridonijeli stvaranju savršenog tena. Kritičari smatraju kako su urednici vođeni željom za umanjivanjem glumičinih sitnih nepravilnosti i bora, zapravo popeglali lice i uklonili sve njezine specifičnosti. Smatraju kako je takvo lišavanje osobnosti zapravo uvreda za sve glumce. Što ti misliš o ovoj naslovnici?

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0