Stars

Jennifer Aniston slavi 50. rođendan: vrijeme je da ju prestanemo žaliti i poželimo s 50 biti kao ona

  • Glumica Jennifer Aniston danas slavi 50. rođendan
  • Godinama je već prati uloga rastavljene žene koja nema djecu
  • Zašto bismo je napokon trebali prestati žaliti?
  • 5 razloga zbog kojih nam treba biti uzor

Kada je karijera u pitanju, glumica Jennifer Aniston zasigurno je uzor brojnim djevojkama i ženama diljem svijeta. Ipak, kada je riječ o privatnom životu, mnogo se puta govorilo o njoj kao o pehistici i nesretnom lik - 50-godišnjakinji koja se rastala dva puta i koja nema djecu. Niz je započeo Brad Pitt uzrokovavši bračni brodolom (uz pomoć Angeline Jolie) dotad savršenog hollywoodskog para, a otad javnost samo mjeri hoće li njezina sljedeća veza biti ona prava, a ne jednom istaknuta je činjenica da se nije ostvarila kao majka. Sigurni smo kako joj ta uloga nije ni malo draga. I još nije plaćena za nju. Ovo je jedina uloga koju nitko nije pisao za nju, već priča koju je napisala sama za sebe. 

Možda vas zanima Znaš li zašto su ljudi rođeni u veljači tako super? Rubrika Life&style Life&style

No, je li to uistinu njezina uloga? Naravno da nije! Puno je razloga zašto bismo joj se trebali diviti, a mi smo izdvojili samo pet:

1. Slijedila je svoj put i postala megauspješna u poslu

Da je Jennifer slušala svog oca, nikada ne bi postala glumica, već odvjetnica. Srećom, nije ga poslušala i danas je jedna od najuspješnijih holivudskih glumica. Najviše ju je proslavila uloga Rachel u seriji "Prijatelji" zahvaljujući kojoj je postala najbolje plaćena glumica u televizijskoj seriji s prihodom od milijun dolara po epizodi.
 

2. Neovisna je - i sve je postigla sama

Sve što je postigla u životu, postigla je sama. Izgradila je uspješnu karijeru, odlično zarađuje, ima prekrasan dom i uvijek se "brine" sama o sebi. Šuška se kako se njezino bogatstvo procjenjuje na oko 170 milijuna funti. Ona je primjer da ženama nije potreban partner kako bi se ostvarile. Nerijetko javno ističe i kako žena ne treba postati majka da bi se ostvarila. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Be a girl with a Mind, A woman with an Attitude, and a lady with a Class." 😇

A post shared by Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) on

3. Fantastično izgleda i to već tri desetljeća

Ona je uistinu prekrasna. Puno brine o svom izgledu, ali izgleda prirodno. Svakodnevno vježba i pazi na prehranu. Drži do sebe u svakom pogledu. Kada je garderoba u pitanju, veoma je jednostavna. Ne robuje trendovima, no uvijek pozitivno iznenadi svojim modnim odabirom na crvenom tepihu. Godinama već njeguje istu frizuru koja je postala njezin zaštitni znak.
 

4. Ima veliki krug prijatelja

Premda mnogi misle da je usamljena, glumica ima veliki krug prijatelja s kojima često provodi vrijeme. Njezina najbolja prijateljica u stvarnom životu je glumica Courteney Cox, koja je u seriji "Prijatelji" glumila Monicu Geller, Rachelinu najbolju prijateljicu, Jennifer je ovaj vikend proslavila rođendan, a na njemu su se okupili brojni njezini prijatelji i kolege, a šuška se kako je na proslavu došao i njezin bivši suprug Brad Pitt
 

Možda vas zanima Poznate žene o propitkivanjima o majčinstvu: "Mislim da nije ničija stvar kad ću ja roditi" Rubrika Stars Stars

5. Vrlo je jednostavna i "obična" i to poručuje svim ženama

"Iza glamura, ispod šminke i sve te silne sjajne odjeće stoji obična djevojka kojoj se poklopilo da ima ovaj izniman posao. Vidjela sam mlade djevojke koje slijepo slijede poznate osobe i trude se biti jedna od njih. Pokušavaju održavati savršenstvo, savršeno tijelo, savršen ten. Nitko ih nije upozorio da iza poznatih stoji vojska dizajnera, vizažista, fotošop... Njihovo poimanje ljepote je površno. Vjerujete, nema ništa dobro u tome ako izgledate dobro i cijelo vrijeme samo mislite na svoj izgled. Trebali bi biti bezbrižni. Voljeti prave sebe. Voljeti ono što ste bez šminke, svoj odraz u ogledalu i da uvijek kad se pogledate sa smiješkom prigrlite svoje nepravilnosti. Zamislite samo, ako ne volite sebe, kako možete očekivati da vas netko drugi voli?! Prvo i najvažnije je nauči voljeti sebe onakve kakvi uistinu jesmo, a ne onakve kakve nas svijet želi vidjeti. Sve što vam treba veliko je srce i suosjećanje s drugima. Vjerujem da širite poruku i pokazujete svijetu kako je važno cijeniti unutarnju ljepotu ispred vanjskog izgleda," napisala je Jen povodom svog 49. rođendana. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Behind the glamour, behind the make up, behind all those flashy clothes, there's an ordinary girl who just happens to have an extra ordinary job. I have seen young girls follow celebrities and try to be one of them. They try to attain perfection, have the perfect body, perfect skin tone. They aren't fully aware of the fact that behind the looks there are a lot of designers, make up artists, and photoshop/video editing. Their whole sense of beauty is flawed. There is no good to looking good if you are conscious all the time about how you look. You should be care free. Love the real you. The way you are so that even if you are without makeup, you can look into the mirror and with a big smile embrace your imperfections. Just imagine if you don't even love yourself how do you expect anyone to love you. So first and foremost learn to love yourself by being who you are and not what the world wants you to be. All you need to do is have a great heart and be compassionate towards others. I hope you spread the message and let the world know that you value inner beauty more than the outer appearance."

A post shared by Jennifer Aniston Fans (@jenniferanistononline) on

Na kraju se ne možemo ne pitati - Zbog čega točno žalimo ovu impresivnu ženu? Zašto pretpostavljamo da je nesretna? Da joj nešto nedostaje u životu? Čudno je, jer prema svemu ovome, čini se prilično ispunjenom i sretnom! 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love these ladies 💕Celebrated this beauty last night ✨Happy Bday JA! We all love you sooo!

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Photo: Profimedia/Instagram

Komentari 0