Life&style

Za sve koji još nisu okitili drvca: Božićne dekoracije poznatih i slavnih izvrsna su inspiracija

  • Cvjetovi, prirodne dekoracije i tradicionalne kuglice samo su neke od brojnih opcija kako ukrasiti božićno drvce
  • U mnoštvu ideja teško je izdvojiti najposebnije jer je svaka posebna na svoj način, no zavirili smo u domove slavnih osoba i posudili inspiraciju za sve one kojima je nedostaje
  • Dok su nas neki impresionirali jednostavnošću ukrasa, kod nekih drugih je, očekivano, raskošnost kipila na sve strane

Vjerujemo da je jako puno onih koji svoje drvce okite čim prve božićne dekoracije osvanu u izlozima dućana, no isto je tako puno onih koji božićno drvce tradicionalno kite na Badnjak i koji možda, još uvijek prikupljaju ideje. Od drvaca ukrašenih ogromnim cvjetovima, preko onih organskijih koji biraju sušeno voće, orašaste plodove, jutene mašne i slične prirodne dekoracije do onih koji ne odustaju od dobrih starih luglica i lampica, u kojim god one bojama bile, mogućnosti je više no ikad, a za sve one kojima nedostaje inspiracije ili su jednostavno željni promjene, zavirili smo u domove slavnih osoba.

Erin Napier

 | Autor: Instagram @erinapier Instagram @erinapier

Glumica iz serije 'Home Town' više je brinula o tome kako drvce zaštititi od nestašne 18-mjesečne kćerkice, nego kako ga okititi. Stakleni ukrasi u raznim oblicima kombinirani s obiljem satenskih vrpci i lampica izgledaju posebno raskošno, a drvena ograda odlična je ideja ne samo za roditelje znatiželjnih mališana, već i za vlasnike jednako nestašnih kućnih ljubimaca.

Hilary Swank

 | Autor: Instagram @hilaryswank Instagram @hilaryswank

Za slavnu je 48-godišnju glumicu ovaj Božić od posebnog značaja jer je za nju, ovaj mnogima omiljeni blagdan, stigao ranije. Glumica naime očekuje blizance, a u oblačenju doma i bora u blagdansko ruho pomagala su joj njezina dva najvjernija člana obitelji, njezini psi i dakako, njezin suprug Philip Schneider.

Brooke Shields

 | Autor: Instagram @brookeshields Instagram @brookeshields

'Tree: decorated 🎄 Let the festivities commence!!! 🎅' napisala je poznata glumica uz sliku svojeg božićnog drvca kojeg je ukrasila dekoracijama u bijelim i srebrnim tonovima.

Možda vas zanima Božićni vjenčići s domaćim potpisom su nas oborili s nogu - teško je izabrati najljepši Rubrika Life&style Life&style

Kendall Jenner

 | Autor: Instagram @kendalljenner Instagram @kendalljenner

Kada su članovi obitelji Kardashian i Jenner u pitanju, posljednje što očekujemo je drvce skromnih dimenzija pa ne iznenađuje što je Kendall okitila jedno koje, osim dekoracijama, impresivno djeluje i svojom veličinom. 

Christie Brinkley

 | Autor: Instagram @christiebrinkley Instagram @christiebrinkley

Dom legednarnog modela izgleda posebno zanimljivo, a jako nam se sviđa njezin odabir šarenih lampica koje nas neodoljivo podsjećaju na djetinjstvo i bude dozu nostalgije.

Lindsay Lohan

 | Autor: Instagram @lindsaylohan Instagram @lindsaylohan

Popularna glumica koju smo ove godine imali priliku gledati u Netflixovom božićnom hitu 'Falling for Christmas' u svojem je domu ukrasila bijelo drvce koje je ušarenila tek raznobojnim kuglicama.

Kim Kardashian

 | Autor: Instagram @kimkardashian Instagram @kimkardashian

Ne znamo je li se Kim vodila onime da njezino božićno drvce bojama odgovara njezinoj plavoj boji kose, ali moramo priznati da, bez imalo dvojbe, ima jedno od najljepših drvaca koje smo imali prilike vidjeti. Ogromno, raskošno uređeno u nježnim bijelim i srebrnim  bojama i baš po našem ukusu.

 | Autor: Instagram @kimkardashian Instagram @kimkardashian

I još jedan dokaz da kod ove obitelji sve mora biti over the top. Baš poput Kylie, i Kim se odlučila okititi nekoliko drvaca pa se tako ispred njezine kupaonice nalazi prava mala šuma ukrašena tek nježnim bijelim lampicama.

Kylie Jenner (ured)

 | Autor: Instagram @kyliejenner Instagram @kyliejenner

I baš kad smo pomislili da ne može raskošnije od božićnog drvca u Kendallinoj i Kiminoj režiji, Kylie nas je uspjela razuvjeriti. Istina, u pitanju nije slika iz njezinog doma, već ureda u kojem nije okitila jedno, nego nekoliko drvaca. Za sve one koji imaju dovoljno prostora za ovakav odabir, čini nam se kao jako privlačna ideja.

Kylie Jenner (dom)

 | Autor: Instagram @kyliejenner Instagram @kyliejenner

Naravno da njezin feed nije mogao proći bez drvca koje je okitila u svom domu. Iako nam je teško reći koliko je visoko, sa slike je itekako dobro vidljivo da seže sve do stropa te da je ukrašeno mnoštvom sitnih bijelih lampica i divnim staklenim figurama u različitim oblicima. Izuzetno raskošno, ali s puno ukusa! 

Kelly Ripa

 | Autor: Instagram @kellyripa Instagram @kellyripa

Poznata glumica velika je obožavateljica Božića, a dekoracije marljivo skuplja 33 godine. I doista, ima impresivnu kolekciju staklenih dekoracija u svim mogućim bojama i oblicima.

Možda vas zanima 7 najoriginalnije uređenih božićnih drvca: kad ništa nije pretjerano niti previše Rubrika Life&style Life&style

Reese Witherspoon

 | Autor: Instagram @reesewitherspoon Instagram @reesewitherspoon

Naša omiljena plavuša zaljubljenica je u provjerenu i popularnu svečanu kombinaciju srebrnih i crvenih detalja koji na bijelom drvcu izgledaju posebno nježno.

Kourtney Kardashian

 | Autor: Instagram @kourtneykardash Instagram @kourtneykardash

Od svih članica ove obitelji, Kourtney definitivno ima najskromnije ukrašeno drvce. Iako nam nikada nije palo na pamet drvce ukrasiti isključivo lampicama, moramo priznati da ova minimalistička (tko bi rekao da Kardashian i minimalizam mogu biti dio iste rečenice) varijanta izgleda jako simpatično. 

 

 

Photo: Instagram @joannagaines

Komentari 0