Beauty

Kim Kardashian najavljuje novi trend plavih nijansi, platinasta, izgleda, više nije tako 'hot'

  • Kim Kardashian napokon je osvanula s novom bojom kose
  • Nakon šest mjeseci je ledeno plave platinaste pramenove zamijenila toplijom bronde nijansom
  • Njezina nova boja izgleda divno, a mi smo se prisjetili još nekih koje smo na njoj obožavali

Napokon se i to dogodilo. Nakon što je posljednjih pola godine nosila ledeno platinasto plave pramenove, Kim Kardashian odlučila ih je zamijeniti toplijom plavom bojom meda, a što je na Instagramu podijelio njezin profesionalac za kosu, slavni frizer Chris Appleton, uz caption 'Honey 4 Miami'.

Možda vas zanima Zimsko zlatna predivna je boja kose koja bi sljedeće godine mogla postati jedna od najtraženijih Rubrika Beauty Beauty

Moramo priznati da je Kimina afera s platinasto plavom kosom trajala nešto dulje nego što smo očekivali i definitivno je bilo njezino najduže druženje s tom bojom dosad. Počelo je s Met Galom početkom ove godine na kojoj se pojavila noseći legendarnu haljinu Marilyn Monroe, a vrhunac je dosegnula svojom suradnjom s Dolce & Gabbanom. 

 | Autor: Instagram @kimkardashian Instagram @kimkardashian

Iako joj je platinasto plava kosa odlično pristajala, i sama je Kim priznala koliko je zahtjevna za održavanje pa smo čak i nju imali prilike vidjeti s tamnim izrastom. 'Samo sam bila lijena. To je toliko posla', priznala je tijekom svog nedavnog pojavljivanja u emisiji 'Live With Kelly and Ryan', kada je priznala da joj je potrebno osam sati da se riješi neželjenog izrasta.

 | Autor: Instagram @kimkardashian Instagram @kimkardashian

Možda vas zanima Raskošna, topla i beskrajno zavodljiva, čokoladno smeđa je boja kose ove jeseni! Rubrika Beauty Beauty

Što se njezine nove boje tiče, moramo priznati da je prekrasna nijansa uvijek popularne bronde savršena za prijelaz iz jeseni u zimu. Bogata je, topla, nježna i višedimenzionalna, a zahvaljujući mješavini nijansi boje meda, zlata i karamele, s puno svjetlosti uokviruje  lice. Nama se jako sviđa, a prisjetili smo se još nekih divnih nijansi koje je nosila kroz godine. 

Kim Kardashian | Autor: Instagram @chrisappleton1 Instagram @chrisappleton1 voluminozna frizura Kim Kardashian

Super voluminozni look kakav je nosila tijekom milanskog tjedna mode za svoju suradnju s Dolce & Gabbanom odisao je glamurom i ženstvenošću. 

 | Autor: Instagram @kimkardashian Instagram @kimkardashian

Duga sjajna kosa u nijansi karamele bila nam je jedna od omiljenih koje je nosila. Ova je nijansa nešto tamnija od one kakvu trenutno ima i divno je pristajala njezinoj puti.

 | Autor: Instagram @kimkardashian Instagram @kimkardashian

Vatreno crveno izdanje bez imalo je dvojbe bilo jedno od njezinih najmoćnijih. 

 | Autor: Instagram @kimkardashian Instagram @kimkardashian

Izdanje s ujednačenom dužinom do ramena bilo je čista sofisticiranost dodatno naglašena predivnom paletom nijansiranih pramenova.

Kim Kardashian | Autor: Instagram @kimkardashian Instagram @kimkardashian Kim Kardashian

Nešto kraća frizura koja je nježno uvijena doticala ključnu kost možda je na prvi pogled djelovala 'obično', ali je briljantna u svojoj jednostavnosti.

 | Autor: Instagram @kimkardashian Instagram @kimkardashian

Iznimno duga i sjajna kosa svako se malo vrati u modu. Kim ju je nosila s razdjeljkom na sredini i izgledala je senzacionalno. Ništa manje ni ne bismo od nje očekivali.

Photo: Instagram @kim kardashian

Komentari 0