Beauty

Zimsko zlatna predivna je boja kose koja bi sljedeće godine mogla postati jedna od najtraženijih

  • Osvježenje smeđe boje kose nikad nije bilo lakše uz nove nijanse koje su trenutno popularne
  • Nakon skupe brinete, želimo isprobati i zimsku zlatnu, prekrasnu boju koja će dodati toplinu i dimenziju kosi
  • Laka je za održavanje, a medeni i zlatni tonovi lijepo će pristajati širokom rasponu tonova kože

Mnogi čekaju novu godinu za velike promjene, no sasvim je u redu i krenuti ranije. Mnoge od nas odlučuju se na promjenu frizure ili boje kose, a trenutačno je savršena prilika za isprobavanje nove nijanse i prije nove godine!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Riječ je, kako je nazivaju frizeri, o zimsko zlatnoj boji kose, koja bi uz nijansu skupe brinete mogla biti jedna od najpopularnijih ove zime, ali i u sljedećoj godini. 

zimsko zlatna boja | Autor: Instagram @lilyjcollins Instagram @lilyjcollins

Foto: Instagram @desiperkins, čokoladni sirup boja kose Možda vas zanima 'Predah od bojenja' je vrlo vrući trend! I dalje malkice farbamo kosu, ali se ona puno laše održava Rubrika Beauty Beauty

Što je zimsko zlatna boja?

Zimskoj zlatna zapravo je raskošna tamno ili svjetlosmeđa nijansa sa suptilnim i nježnim svjetlijim, zlatnim i medenim pramenovima kojima je prošarana kosa. Zagasit, mekši i topli zlatni ton predivno će se istaknuti na smeđoj boji kose, a ova će nijansa posebno dobro izgledati na tamnosmeđoj kosi, budući da će joj dati predivnu toplinu i dimenziju. 

zimsko zlatna boja | Autor: Instagram @kaiagerber Instagram @kaiagerber zimsko zlatna boja Kaia Gerber

Zimsko zlatna već je popularna boja i među brojnim slavnim zvijezdama, a isprobale su ju i Zendaya, Kaia Gerber i Hailey Bieber, kojima kao prirodnim brinetama, savršeno pristaje. Dobiva na popularnosti i zbog toga što je laka za održavanje, pristaje praktički svim tonovima kože, a dodani nježni zlatni tonovi nisu velika i drastična promjena, već suptilno osvježenje frizure i smeđe boje kose.

zimsko zlatna boja | Autor: Instagram @joansmalls Instagram @joansmalls

Kako dobiti zimsko zlatnu boju?

Zimsko zlatna boja postiže se strateškim dodavanjem pramenova kako bi se stvorila dimenzija i forma u kosi na mjestima poput vrha glave, na vrhovima te uz lice, za nježno uokvirivanje, a može se dobiti i balayage tehnikom. Za kvalitetnu boju i pravilno održavanje nove boje kose, preporučuje se redovita njega koja će održati boju i kosu učiniti sjajnom. 

zimsko zlatna boja | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber zimsko zlatna boja Hailey Bieber

Možda vas zanima Barbie visoki rep izgledat će super u svakoj svečanoj prilici. Evo kako ga napraviti bez puno muke Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram@kaiagerber

Komentari 0