Beauty
bordo nokti

Najtraženija boja noktiju ove sezone predivna je i klasična nijansa iz O·P·I kolekcije

  • Hailey Bieber i Kylie Jenner velike su predvodnice modnih i beauty trendova, a u posljednje vrijeme posebno u manikuri
  • Njihova je celebrity manikuristica otkrila najtraženiju boju ove sezone, koju nose i ove dvije zvijezde
  • Riječ je o predivnoj bordo nijansi brenda O·P·I, Malaga Wine

Hailey Bieber ponovno predvodi trendove u manikuri, ovaj put zajedno s Kylie Jenner. Nakon što je njena manikura glaziranih noktiju osvojila beauty svijet, Hailey Bieber s dolaskom hladnijih dana, odlučila se za klasičnu, sjajnu nijansu, koja nije krom, metalik ili glazirana!

Riječ je o predivnoj i bogatoj bordo nijansi, a identičnu boju nosi i Kylie Jenner. Celebrity manikuristica, Zola Ganzorigt, koja je osim za slavne manikure Hailey Bieber, zaslužna i za manikure Kylie i Kendall Jenner, Sydney Sweeney i Jessice Albe, otkrila je koja je to najtraženija nijansa ove sezone, uz video svježe manikure na noktima Kylie Jenner. Zola je poručila kako se radi o kultnoj nijansi brenda O·P·I, Malaga Wine. 

bordo nokti | Autor: Instagram @haileybieber Instagram @haileybieber

Možda vas zanima Nokti s efektom lakirane kože najnoviji su trend i jako nam se sviđaju! Rubrika Beauty Beauty

bordo nokti | Autor: eljekarna24.hr eljekarna24.hr OPI Malaga Wine lak za nokte, (67,24 kn)

Tamnocrvena nijansa opisana je kao raskošna i neodoljiva boja crvenog vina te je izuzetno laskava nijansa koja pristaje svim duljinama noktiju, od kratkih do dugih, kakve nosi i Kylie Jenner.

bordo nokti | Autor: Instagram @kyliejenner Instagram @kyliejenner

Nijansa Malaga Wine dolazi u dvije vrste, kao običan lak za nokte te u gel verziji. Za ulazak u blagdansko raspoloženje i manikurom, odlična ideja je i spajanje ove bordo nijanse s krom ili glaziranim finišem!

Možda vas zanima Embryolisse beauty noviteti uz pomoću kojih će vaša koža blistati Rubrika Beauty Beauty
Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0