Beauty

Nokti s efektom lakirane kože najnoviji su trend i jako nam se sviđaju!

  • Iako ne možemo reći da dugi nokti ukrašeni zanimljivim nail artom više nisu u trendu, sve su popularnije kraće i jednostavnije, ali nimalo manje šarmantne manikure
  • Najnoviji trend su nokti koji izgledaju kao da su presvučeni lakiranom kožom
  • Oni su u pravilu dosta kratki, super sjajni i u zagasitim, tamnim nijansama poput tamno zelene, bordo crvene, crne ili moka smeđe

Kada dani krenu postajati kraći, a jutra svježa i maglovita, redovito dobivamo želju svijetlu i šarenu manikuru zamijeniti nekom dubokom, tamnom i dramatičnom. U pitanju je praktički jesenji obred u kojem bordo nijansa mijenja boju trešnje, čokoladno smeđa stiže umjesto neutralnih tonova, a žarke ružičaste nijanse sve su nam manje drage sa svakim stupnjem manje na termometru. Nijanse koje su nam u pravilu bile nekako premračne, odjednom nam djeluju savršeno i jedva ih čekamo sve redom isprobati.   

 | Autor: Instagram @gelcare.official Instagram @gelcare.official

Sve one koji su se prepoznali u opisu i koji obožavaju spomenute, zagasite, tamne tonove, ali su cijelo vrijeme imali osjećaj kao da im je nešto nedostajalo, oduševit će najnoviji trend - nokti koji izgledaju kao da su presvučeni lakiranom kožom. 

Možda vas zanima Francuska manikura u jesenskom ruhu je trend koji jedva čekamo nositi Rubrika Beauty Beauty

Nokti s efektom lakirane kože točno su onakvi kakvi i zvuče: super kratki, super tamni i super sjajni sa završnim slojem koji izgleda kao da je od lakirane kože i sa sjajem poput zrcala. Kombinacija ovih bitnih elemenata čini ih elegantnima i savršenim odabirom za nošenje na koncertima, romantičnim spojevima i zapravo svim mogućim događanjima koja nam padaju na pamet, a u potpunosti prikladno izgledaju i za dan u uredu. 

 | Autor: Instagram @thehangedit Instagram @thehangedit

Svi smo mi pobornici nekih različitih estetika i gotovo je nemoguće pronaći jednu stvar kojom će baš svi biti oduševljeni, a kada je sve veća popularnost noktiju s efektom lakirane kože u pitanju, ona bi mogla biti reakcija na jako dugačke nokte ukrašene poprilično kompliciranim nail artom. "Iako stvarno dugački, ekstremno maksimalistički nokti s 3D dizajnom još uvijek ne nestaje, trendovi se sve više kreću prema jednostavnijim noktima koji su još uvijek toliko lijepi da ostavljaju dojam", rekla je Brittney Boyce, slavna nail artistica i osnivačica 'Nails of LA'.

Možda vas zanima Isprobala sam manikuru o kojoj svi pričaju, evo mojih dojmova Rubrika Beauty Beauty

Nokti s efektom lakirane kože su jako rock ‘n' roll, a s njima ćemo biti jednako primijećeni i kada nosimo kožne hlače i kada nosimo romantičnu haljinu. "Tamni, kratki nokti u jesenskim su mjesecima vrlo očekivani i popularni, no kada im dodamo završni sloj s izgledom lakirane kože, oni postaju jako punk, i jako seksi. Šalju ljudima poruku da vas shvate ozbiljno i da se ne zezaju s vama", poručila je Brittney.

 | Autor: Instagram @gelcare.official Instagram @gelcare.official

Iako su nijanse tamne poput tinte i sjajni završetak ključni za ovaj izgled, nemojte podcijeniti kratku duljinu nokta. Ova će manikura izgledati jednako cool i na stiletto noktima, ali zahvaljujući kraćoj duljini, nokti će se puno više isticati. Ovaj efekt i sami možemo lako postići - samo trebamo oblikovati i isturpijati nokte na nešto kraću duljinu, premazati ih dubokim, tamnim lakom i premazati sa super sjajnim nadlakom. Bitno je samo izbjegavati svjetlucave, glazirane nijanse i umjesto toga se odlučiti za klasične kremaste boje. Sve što je prozirno ili svjetlucavo trebali bismo izbjegavati i umjesto toga se držati zagasitih nijasni poput tamno zelene, bordo crvene  ili moka smeđe. 

Photo: Instagram @lolo.nailedit

Komentari 0