Beauty

Razgovarali smo s vlasnicom popularnog nail art salona 'Nail Garden' i imamo odlične vijesti!

  • Nail Garden jedan je od najpopularnijih salona kada je nail art u pitanju, zahvaljujući njegovoj vlasnici Sandri 
  • Sandra je najpoznatija po nail artu kakav se ne može vidjeti na drugim ženama, a najdraži su joj oni unikatni koje dogovara u hodu s klijenticama
  • Iako već neko vrijeme ne prima nove klijentice, nada se kako bi kroz dva mjeseca mogla otvoriti nove termine  

'SORRY - FULLY BOOKED' jedna je od prvih stvari koje će nam upasti u oko kada odemo na Instagram profil salona Nail Garden. Njegova vlasnica Sandra Križaj-Banić dobro je poznata po iznimnom talentu za nail art, posebno obožavanom od strane svih onih koji vole imati nokte kakve nitko drugi nema pa ne iznenađuje da se termini u njezinom salonu pune rekordnom brzinom. Zapravo, tehnički ispavnije bi bilo reći da slobodnih termina uopće nema. Budući da radi sama, već neko vrijeme ne prima nove klijentice, no nada se otvorenju novih termina te vjeruje da bi kroz dva mjeseca mogla otvoriti narudžbe. 

 | Autor: Instagram @nailgarden_zg Instagram @nailgarden_zg

Možda vas zanima Talijanska manikura jedan je od najljepših trendova koje želimo nositi Rubrika Beauty Beauty

Je li je oduvijek zanimao nail art, pitam je. 'Pa... kad sam se počela baviti ovim poslom, trendovi su bili dosta drugačiji, a i trendovi puno ovise o sredini u kojoj živite i radite. Oduvijek sam voljela raditi neke nove, drugačije, 'lude' verzije nail arta, željela sam da svaki nokti koje napravim budu posebni i jedinstveni. Nikad nisam voljela crtati zavijutke, leptiriće, ružice i snjegoviće i takav dan bi za mene bio težak dan na poslu, bez faktora zadovoljstva', kaže mi.

Selidbom u Zagreb i s novim početkom, Sandra je dobila priliku pokazati ono u čemu uživa, kakav nail art voli raditi i dokazati da se sve može uz malo kreativnosti i snalažljivosti. I ne samo da je dobila priliku to pokazati, već je dobila priliku i svoje znanje prenijeti na druge, zahvaljujući edukacijama koje redovito organizira i vodi.

 | Autor: Instagram @nailgarden_zg Instagram @nailgarden_zg

Možda vas zanima Manikura kakvu je imala JLo na vjenčanju vjerojatno će postati veliki trend Rubrika Beauty Beauty

Edukacije dogovara i kombinira sukladno upitima i potražnji, a najtraženija edukacija je svakako ona za trajni lak i to početničku razinu. Razlog tome leži u nešto drugačijoj tehnici trajnog laka od one koju svi znamo i koja, kako kaže, nažalost, velikom broju žena ne pruža dugotrajnu sigurnost i bezbrižnost po pitanju trajnosti. Tehnika kakvu Sandra prakticira i o kojoj drži edukacije je sličnija gelu, no i dalje se radi o trajnom laku s uključenom ruskom manikurom - detaljno uklonjenom kutikulom i zanokticama uz pomoć brusilice i raznih brusnih nastavaka. Uz to, održava i baznu edukaciju za gelirane nokte te napredne jednodnevne ili višednevne tečajeve za trajni lak i gel, rusku manikuru i nail art radionice, a na svakoj od edukacija puno pažnje posvećuje teoriji te opreznom i ispravnom načinu rada jer smatra da odlasci na manikure trebaju biti opuštajući i zadovoljavajući, a nipošto ne bolni, krvavi i neuredni tretmani.

 | Autor: Instagram @nailgarden_zg Instagram @nailgarden_zg

Na pitanje kakav nail art najviše voli raditi, odgovara mi da nema neki favorit, a da je najzadovoljnija uvijek s onima koje smisli u hodu zajedno s klijenticama, kada zna da nisu kopija i da je dotična klijentica jedina koja u tom trenu nosi te nokte. Takav nail art obično uključuje puno boja i oblika koji zajedno čine jednu sjajnu priču. Voli, kaže, i french te dodaje da joj je drago da smo se odmaknuli od čiste bijele klasike i danas eksperimentiramo s bojama i oblicima. Upravo french smatra najelegantnijim manikurama pa ih se upravo iz tog razloga najčešće bira kao svečane ili svadbene manikure. Upravo je french u različitim verzijama najtraženiji oblik nail arta u Nail Gardenu, a odmah za njim po omiljenosti stižu color blockovi te line work koji vizualno izdužuje nokte.

 | Autor: Instagram @nailgarden_zg Instagram @nailgarden_zg

Selena Gomez Možda vas zanima Najnovija manikura Selene Gomez najavljuje koja će boja biti hot ove jeseni Rubrika Beauty Beauty

Nisam mogla ne upitati ju kakve trendove previđa za jesen, a iako, kaže, nije sigurna koliko je dobra u predviđanjima, veseli se jeseni i jesenskim dizajnima i nijansama poput maslinasto zelene, bordo crvene, tamno ljubičaste i smeđe. 'Ali...mislim da nas i dalje drži neko shiny/glittery ludilo pa vjerujem da će se ono nastaviti i dalje tako da sam spremna na udar na velvet nails', poručuje.

Nail Garden Zagreb | Autor: Instagram@nailgarden_zg Instagram@nailgarden_zg

Photo: None

Komentari 0