Beauty
Jennifer Lopez manikura

'Manikura supermodela iz 90-ih': Ove savršene neutralne tonove na noktima obožava i Jennifer Lopez

  • Nakon predivnih vibrantnih ljetnih boja, u svim jesenskim beauty i modnim trendovima sad su na redu one suptilnije, no ne nužno i tamnije nijanse
  • Iako smo naviknuti među jesenskim trendovima u manikuri viđati zagasite nijanse smeđe, bordo ili tamnozelene, ove se jeseni među njima pojavio i jedan posebno neutralan i iznenađujuće klasičan i svijetao trend u manikuri
  • Radi se o predivnoj neutralnoj 'manikuri supermodela iz 90-ih' koju obožavaju i brojne holivudske zvijezde

Vrijeme je da se polako oprostimo od jarkih i vibrantnih nijansi lakova za nokte, jer u jesenskoj manikuri, vodstvo polako preuzimaju tamnije nijanse tipične za jesen, ali i neutralne manikure, odnosno 'manikure supermodela iz 90-ih', fraze smišljene od strane celebrity manikera Toma Bachika.

U središtu ovog jednostavnog trenda u uređivanju noktiju su blage i suptilne nijanse nježno ružičaste ili krem te ovalni oblik noktiju. Rezultat je predivan, ulašten i klasičan look koji bi i sama Cindy Crawford zasigurno nosila na modnoj pisti ili snimanju.

Bezvremenski look ove klasične manikure pristaje baš svakome te je to jedan od glavnih razloga što ponovno dobiva na popularnosti, a vrlo ga je lako rekreirati, čak i kod kuće.

Prljavi martini manikura noktiju Možda vas zanima Trend noktiju pod nazivom 'Dirty Martini' savršen je za jesen Rubrika Beauty Beauty

Što je zapravo 'manikura supermodela iz 90-ih'?

Čim je ovaj trend u manikuri ponovno pokrenut, odmah je dobio vjernu obožavateljicu u Nicoli Peltz Beckham, koja ju je nosila na svojem vjenčanju s Brooklynom Beckhamom te započela pravi trend među holivudskim glumicama, pjevačicama i influencericama pa smo tako slične mliječne ili baby pink i sjajne manikure zamijetili i na noktima Jennifer Lopez te Jasmine Tookes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Truong (@kimkimnails)

Tajna ove manikure je u postizanju urednog i univerzalnog looka koji pristaje svima te na sve modne i beauty lookove. Nježna i neutralna nijansa na noktima neće se zasebno isticati, već će samo dodati na eleganciji cjelokupnog looka, što je jedan od razloga zašto je ovaj nail look bio popularan i među supermodelima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Nježna, svjetloružičasta nijansa upečatljiva je na vrlo suptilan način, stoga nije čudno što je ova manikura tako brzo postala popularna, a isprobale su ju i brojne beauty influencerice na TikToku i Instagramu.

Kako dobiti 'manikuru supermodela iz 90-ih'?

Ako i same poželimo nositi ovu manikuru, vrlo ju lako možemo rekreirati i kod kuće. Prvi korak pri postizanju ovog looka svakako je odabir nijanse nježne svjetloružičaste po želji, a beauty TikTokerice prepune su prijedloga pa tako jedna predlaže kombiniranje dviju nijansi lakova za nokte brenda OPI, s dva sloja Love Is In The Bare i jednim slojem Put It In Neutral.

@reneedrodriguez Have you tried a 90s supermodel manicure yet? #greenscreen #nailinspo #90sbeauty #90snails #haileybiebernails ♬ Rich Minion - Yeat

Kad se spoje, ova je kombinacija savršen primjer koji odgovara ovom trendu neutralne manikure. Osim ove dvije opcije, OPI-jeve nijanse Baby Take A Vow, Bubble Bath i Pale To The Chief također su potencijalne opcije. U svakom slučaju, bilo koja suptilna baby pink nijansa odgovarat će ovom jesenskom trendu u manikuri.

@reneedrodriguez Come with me to get a #90s supermodel inspired manicure #neutralmanicure #opigel #manicure neutral gel nails FTW #putitinneutral #loveisinthebare ♬ eyes - vip mix - skaiwater

Nakon odabira boje i prije nanošenja, potrebno je nokte i oblikovati i iako se nokti ovalnog oblika većinom vezuju za ovaj trend, to nije strogo pravilo te se nokti mogu oblikovati i u četvrtasti ili okrugli oblik, a 'manikura supermodela iz 90-ih' svejedno postići.

OPI lakovi za nokte | Autor: Notino Notino OPI Nail Lacquer, Bubble Bath, (104,54 kn); Pale To The Chief, (97,70 kn)

Ako se ipak odlučimo otići na profesionalnu manikuru u salon, svakako je poželjno sa sobom imati fotografije za inspiraciju koje prikazuju željenu manikuru!

Možda vas zanima Francuska manikura u jesenskom ruhu je trend koji jedva čekamo nositi Rubrika Beauty Beauty
Photo: instagram @jlo

Komentari 0