Beauty
Kaia Gerber

Kaia Gerber ispričala je sve o YSL Bold ružu i otkrila dva najbolja beauty savjeta mame Cindy Crawford

  • Model Kaia Gerber odlično nosi tamnije i raskošne jesenske nijanse makeupa, što je pokazalai  u novoj kampanji za YSL Beauty The Bold ruž, čije je zaštitno lice
  • Mlada Kaia otkrila je kako obožava nositi tamnije boje, no da se uvijek drži majčinog savjeta "manje je više"
  • Novi The Bold ruž dolazi u predivnih 12 nijansi savršenih za jesen

Nekoliko je univerzalnih znakova po kojima možemo zaključiti kako nam je stigla jesen. Osim promjene u vremenu, zahlađenja i lišća u modi biramo ugodne i deblje materijale, ali i tamnije i raskošnije nijanse boje, što vrijedi i za makeup. Kaia Gerber novo je zaštitno lice YSL The Bold ruža, a tamnocrvena nijansa pristaje joj savršeno.

"Volim crvenu boju za jesen. Volim nositi crvenu s vrlo malo druge šminke, mislim da to može izgledati doista predivno", rekla je Kaia za InStyle te otkrila kako novom The Bold ružu duguje vibrantnu, jesensku i dugotrajnu boju na usnama. "Jako je pigmentiran te ga nije potrebno stavljati puno, već je boja izrazite nijanse i ako nanesete samo jedan premaz. Volim i što ima sjajni finiš, koji ostavlja osjećaj mekoće", rekla je Kaia.

Kaia je priznala i kako obožava jesensku topliju i tamniju paletu boja te da jako voli nositi crvenu boju na usnama, kao i tamnija sjenila na očima, a dodala je i kako njena garderoba i outfiti utječu i kakav će makeup odabrati, ali i obratno pa tako nekad modnu kombinaciju odabire prema makeupu koji joj se posebno sviđa. 

Kaia već nekoliko godina radi kao model, a mnogo beauty savjeta, osim od profesionalnih vizažista, naučila je i od svoje majke. Tako je rekla kako je najvažnije beauty pravilo njene majke Cindy Crawford jednostavno "manje je više". "Dva najveća savjeta koja mi je dala mama su da nikad ne diram svoje obrve te da se više oslanjam na prirodne lookove. Zbog toga se osjećam najbolje kad nosim manje šminke i pokazujem svoju prirodnu ljepotu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Kaia je rekla i kako ponekad koristi ruž osim na usnama i za šminkanje cijelog lica pa ga tako nekad zna nanijeti i na obraze te na nos i oči. Voli što se onda sve nijanse podudaraju, a ovaj trik potpuno ju u skladu i sa savjetima njene majke.

The Bold ruž iz YSL Beautyja dostupan je u dvanaest predivnih snažnih crvenih i neutralnih nude nijansi te se prodaje po cijeni od 298.63 kuna na yslbeauty.com.

Možda vas zanima Kim Kardashian kupila je bivšu vilu Cindy Crawford, zavirili smo u tu divotu na obali Pacifika Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Instagram @yslbeauty

Komentari 0