Stars

Leonardo DiCaprio hodao je s nekim od najljepših žena na svijetu - je li prekidao po istoj formuli?

  • Jedan od najvećih hollywoodskih glumaca današnjice, 47-godišnji Leonardo Dicaprio poznat je i po brojnim vezama sa zgodnim ženama, od kojih su većina supermodeli
  • Leove djevojke osim ljepote imaju još nešto zajedničko - vrlo su mlade
  • Nedavno je prekinuo s manekenkom Camilom Morrone i mnogi spekuliraju kako su upravo godine (NJEZINE!) bile glavni razlog prekida
  • Odlučili smo provjeriti koliko ima istine u tome prisjetivši se svih Leovih bivših - ostavlja li ih doista sve najkasnije do 25-e?

Svi američki tabloidi posljednjih dana pišu o još jednom hollywoodskom prekidu, onog između Leonarda DiCapria i Camile Morrone. 47-godišnji glumac i 25-godišnja manekenka bili su u vezi od siječnja 2018. kada su se upoznali na skijanju u Aspenu, a ona je tada imala tek 21 godinu. U slučaju Leonarda, velika razlika u godinama pri biranju partnerica više je pravilo nego iznimka, a sve žene s kojim su ga povezivali imale su dvije zajedničke stvari - bile su prekrasne (najčešće supermodeli) i bile su mlađe od 25. Pa razlika u godinama između glumca i njegovih odabranica postaje sve veća...

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Leonardo DiCaprio

Vječni neženja već je postao i predmet brojnih šala, kako u medijima, tako i od javnosti na internetu, te su svi prognozirali prekid veze i s Morrone jer postaje prestara za Leonardov ukus. Što se upravo i dogodilo - naime, Camila je u lipnju napunila 25. godina. Naravno, sve to može biti puka slučajnost, no zabave radi, odlučili smo zaviriti u povijest Leovog ljubavnog života i vidjeti s kim je sve bio u vezi i kada ju je završio. 

Kristen Zang (1996.-1998.)

Davne 1996. tada 22-godišnji Leo bio je u vezi s modelom Kristen Zang koja je pratila glumca na premijeri filma Romeo i Juilet. Iako je izvor rekao za The New York Daily News da je Kristen bila "ljubav njegovog života", ona ga je ostavila zbog njegove nezrelosti i reputacije "lovca na modele". Eh, pa čini se kako nije bila daleko od istine. Nakon nje, Leonardo je nastavio niz veza sa supermodelima.

DiCapriova dob u trenutku prekida: 22
Kristenina dob u trenutku prekida: 22

Eva Herzigová (1998.)

DiCaprio se navodno zaljubio u najpoznatiju češku manekenku nakon što ju je upoznao na premijeri filma “The Man in the Iron Mask”. Imali su kratkotrajnu vezu 1998.

9 poznatih top modela otkrili su svoje savjete o ljepoti koji može koristiti svaka žena Možda vas zanima 9 poznatih top modela otkrili su svoje savjete o ljepoti koji može koristiti svaka žena Rubrika Beauty Beauty

DiCapriova dob u trenutku prekida: 23
Evina dob u trenutku prekida: 24

Gisele Bündchen (2000.-2005.)

Viktorijina anđelica Gisele Bündchen s Leonardom je bila 5 godina, a vezu je prekinula ona 2005. godine. Čini se da je i njoj, baš kao i Kristen Zang, smetala glumčeva nezrelost jer je u svojoj knjizi Lessons: My Path to a Meaningful Life napisala: "Jesam li ja bila jedina koja je ozbiljno htjela malo introspektive dok je on ostao isti? Na kraju je, nažalost, odgovor bio da." U svakom slučaju, bolje za nju da nije čekala 25. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @inspirater_

DiCapriova dob u trenutku prekida: 30
Bündchenina dob u trenutku prekida: 24

Bar Refaeli (2005.-2011.)

Brzo nakon Gisele, Leo je prešao na drugi model Victoria's Secreta - Bar Refaeli. Izraelska manekenka je s njim dijelila strast prema aktivizmu, a hodali su naizmjenično od 2005. do 2011., s jednom dužom pauzom između. I s njom se prekid dogodio kada je navršila 25.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @leonardodicaprio1828k

DiCapriova dob u trenutku prekida: 36
Refaelijeva dob u trenutku prekida: 25

Blake Lively (2011.)

Godine 2011., Leo je na nekoliko mjeseci imao odmor od supermodela i hodao je s tadašnjom zvijezdom serije 'Tračerica', Blake Lively. Veza nije dugo potrajala i uskoro je Blake pronašla Ryana Reynoldsa, a Leo se vratio supermodelima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

DiCapriova dob u trenutku prekida: 36
Livelyjeva dob u trenutku prekida: 24

Erin Heatherton (2012.)

Manekenka Victoria's Secreta i DiCaprio bili su u vezi 10 mjeseci prije nego što su se rastali 2012. Nedugo nakon prekida, zvijezda serije "Don't Look Up" viđena je kako se zabavlja s "grupom modela".

DiCapriova dob u trenutku prekida: 37
Heathertonova dob u trenutku prekida: 23

Toni Garrn (2013.-2014.)

Leo je hodao s 23-godišnjom manekenkom Victoria's Secreta Toni Garrn više od godinu dana, počevši od svibnja 2013. Prekinuli su 2014. Tabloidi su tvrdili kako je raskidu pridonijelo što je Leo viđen kako napušta noćni klub u Miamiju s 20 žena. Izgleda da ni 15 godina nakon Kristen nije bio puno zreliji.

5 trendova za jesen: ako je suditi po modnim pistama, hladni će dani biti sve, samo ne mračni i sivi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TONI GARRN (@tonigarrn)

DiCapriova dob u trenutku prekida: 40
Garrnova dob u trenutku prekida: 22

Kelly Rohrbach (2016.)

DiCaprio je hodao s modelom "Sports Illustrateda" samo nekoliko mjeseci 2016. Rohrbach je sada u braku s odvjetnikom Stuartom Waltonom, a Leo je prekinuo još jednu vezu.

DiCapriova dob u trenutku prekida: 41
Rohrbachova dob u trenutku prekida: 25

Nina Agdal (2016.)

S danskom manekenkom Ninom Agdal, DiCaprio je hodao 2016., ali su već sljedeće godine prekinuli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Agdal (@ninaagdal)

DiCapriova dob u trenutku prekida: 42
Agdalova dob u trenutku prekida: 25

Camila Morrone (2017.-2022.)

Glasine o vezi manekenke Morrone i DiCaprija krenule su 2017. Par je zajedno putovao svijetom i čak udomio i pse i sve se činilo da je DiCaprio napokon spreman skrasiti se, iako su zlobnici nagovještali prekid čim Camila navrši 25. Čini se da je tako i bilo jer, sudeći po tabloidima, četverogodišnja veza je nedavno završila,  samo nekoliko tjedana nakon što je Morrone napunila 25 godina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LE BANANA (@lebananas)

DiCapriova dob u trenutku prekida: 47
Morroneova dob u trenutku prekida: 25

Bila slučajnost ili ne, izgleda da Leonardo uistinu ne hoda ni s kim starijim od 25. S obzirom da sada ima 47, možda bi mogao razmisliti o tome da podigne ljestvicu makar do 30?

Photo: miss7

Komentari 0