Life&style

Jessica Alba: drastična promjena frizure koja joj pristaje fantastično

  • Iako smo navikli na tamnokosu Jessicu Albu, slavnu glumicu smo u posljednje vrijeme češće viđali plavu
  • Na najnovijim objavama na Instagramu glumica je pokazala svoju novu boju kose
  • Ne samo što se vratila korijenima već je za nekoliko nijansi potamnila kosu. Iako lijepoj Jessici sve lijepo stoji, nova frizura nam je wow!

Novi dan, nova dramatična promjena frizure. Ovoga puta sve oči uprte su u lijepu Jessicu Albu. Ranije ove godine (još u veljači, da budemo precizni), Jessica Alba je promijenila svoju prirodnu smeđu boju kose i otišla #BackToBlonde, kako je rekao kolorist Robert Ramos. Sada, samo šest mjeseci kasnije, glumica se opet vratila korijenima.

Možda vas zanima Jennifer Aniston kune se u ovaj dodatak prehrani za mladoliku kožu i kosu punu volumena Rubrika Beauty Beauty

Jessica je debitirala novu boju kose, zajedno s ekstenzijama do prsa, u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu. Kao što možeš vidjeti na slici ispod, gdje je ležerno napisala "sup" (skraćeno za 'what's up' ili što ima), njezini su pramenovi mnogo tamniji nego što su bili prije samo nekoliko dana.

Evo kako je izgledala njena boja kose prije:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

A ovako izgleda sada:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Brittney Ryan, frizerka koja stoji iza Jessicine najnovije frizure, također je objavila nekoliko IG slika Albine frizure od samo prošlog mjeseca. U opisu je napisala: "Ona se doslovno ne može odlučiti 😉😅 JEDAN mjesec različitih boja i stilova kose za @jessicaalba".

Divne svečane frizure za sve prigode, a nisu klasični valovi i punđe!

A evo kakve nam je sve frizure, boje kose i dužine Jessica pokazala u zadnjih mjesec dana.

Lijepoj glumici uistinu svaka frizura i boja kose odlično stoji tako da nam je teško odlučiti se za najdraži look. No, moramo priznati kako ipak lagano naginjemo njenoj prirodnoj tamnoj kosi na kakvu smo navikli. U svakom slučaju, Jessica nam super dođe kao inspiracija za nove stilove, ali i poticaj svima nama koji se mjesecima pripremamo na drastičnu promjenu rezanja vrhova, a kamo li velikih promjena u boji kose. 

Iako transformaciju iz plavog u smeđe češće viđamo tijekom jesenskih/zimskih mjeseci, Jessica je pokazala kako ne slijedi pravila i kako se s kosom možemo igrati i stilizirati ju kako god i kada god žeimo. Pa ako si i sama bila u iskušenju da obojiš kosu u tamnije za vrijeme ljetnih mjeseci, znaj da Jessica Alba odobrava.

 

Photo: Instagram @jessica alba
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Sexy