Beauty

Jennifer Aniston kune se u ovaj dodatak prehrani za mladoliku kožu i kosu punu volumena

  • Jennifer Aniston, moramo priznati, izgleda sjajno 
  • Glumica je pobornica zdravog života, ali otkrila je i koji dodatak prehrani redovito konzumira 
  • Sve se vrti oko kolagena, a kolagen u prahu dio je Anistonine jutarnje rutine

Mnoge zanima što žene koje izgledaju poput Jennifer Aniston jedu, kako vježbaju i što sve koriste. Znamo kako 53-godišnja zvijezda 'Prijatelja' izrazito pazi na svoju prehranu i neumorno vježba, ali Jen je sada otkrila da već godinama redovito uzima jedan dodatak prehrani kojemu duguj eblistavu kožu i kosu.

Možda vas zanima Imamo recept za famoznu salatu koju je Jennifer Aniston navodno jela svaki dan Rubrika Life&style Life&style

Govoreći o svojoj jutarnjoj rutini za Vogue, glumica je rekla da lice njeguje vrlo jednostavnim pranjem lica sapunom i vodom i nanošenjem dnevne kreme sa zaštitnim faktorom. Međutim, istaknula je kako nije najvažnije što stavlja na lice, već što unosi u sebe. "Postoji peptid kolagena koji volim i koji svako jutro pijem", rekla je.

Sve se vrti oko kolagena

Navodno su suplementi kolagenskih peptida dio njezina života već neko vrijeme. Prvi put ju je s njima upoznao njezin liječnik funkcionalne medicine prije osam godina, a rezultate je vidjela tako brzo da ih je odmah uvrstila u svoju svakodnevnu rutinu. "Moji zglobovi, moji nokti, moja kosa, moja koža... sve se počelo popravljati", objasnila je.

Kolagen je najzastupljeniji protein u tijelu, a čini naše vezivno tkivo, tetive, kosti, ligamente, mišiće i organe poput kože. Kako starimo, međutim, naše zalihe kolagena i naša sposobnost proizvodnje novog kolagena se smanjuju. Zbog toga imamo slabije zglobove i mišiće, kao i naboranu, opuštenu kožu.

Tretman kolagen nitima - je li ovaj novi lifting bez skalpela revolucija u anti-age njezi?

Kolagen u jutarnjoj rutini

Aniston započinje svoj dan s kavom napravljenom od bademovog mlijeka kuhanog na pari, malo cimeta, malo stevije, kave (naravno) i mjerice Vital Proteins Collagen Powdera, pripravka koji stoji oko 110 kuna. Povremeno doda i proteinsku čokoladicu nakon jutarnje tjelovježbe.

Osim svakodnevnog kolagena, Aniston je izjavila da je davanje prioriteta njezinom mentalnom zdravlju ključno za graciozno starenje. Glumica zbog toga ne provjerava svoj telefon prvih sat vremena u danu i meditira svako jutro. "Da, super je biti u formi i izgledati sjajno... ali radi se o zdravlju, o vašim stanicama, vašim mišićima", naglasila je glumica.

 | Autor: Pr Pr

Nutrigold (99,00 kn), Nutrigold (112,00 kn), Medex (154,90 kn)

"Mama mi je govorila: 'Ovdje se radi o dugovječnosti. Privilegija je ostarjeti, ali ne moramo se razboljeti.' To je na neki način bila mantra mog života: uživati ​​u godinama u kojima jesam i ne gledati na starenje kao na nešto negativno, već kao na privilegiju. Svi mi starimo!", dodala je.

Možda vas zanima Jutarnje rutine poznatih zvijezda: Mnogi se dive ali i čude onome što rade Mark Wahlberg i Jennifer Aniston Rubrika Stars Stars
Photo: Instagram@jenniferaniston

Komentari 0