Beauty

Čokoladno glazirani nokti novi su trend koji je pokrenula Hailey Bieber - 6 milijuna žena pregledalo je video!

  • Oduševio nas je još jedan predivan trend u manikuri
  • Hailey Bieber se nakon biserno-bijele varijante, odlučila za čokoladno glazirane nokte
  • Elegantna i efektna, ova će manikura zasigurno biti omiljeni jesenski trend!

Influencerica i manekenka Hailey Bieber mnogima je prava beauty inspiracija te se njeni beauty lookovi vješto prate i kopiraju. Tako je nakon velike popularnosti koju je njena biserna manikura doživjela na društvenim mrežama, veliku pozornost izazvala i slična manikura koju je Hailey odabrala.

Naime, kao savršenu jesensku manikuru, Hailey je predstavila čokoladno glazirane nokte, gdje je ispod svjetlucavog sloja umjesto bijele ili nježno ružičaste podloge, nijansa smeđe boje.

@haileybieber I know we’re tired of my constant color switch up but… the chocolate glazed donut nails are really hitting for me for fall 🤤🤎🍩🍩🍩🍩🍩 @zolaganzorigt ♬ original sound - jex

Posebno na TikToku, biserna manikura je postala pravi hit, a njena Haileyina najnovija verzija već ima više od šest milijuna pregleda. "Znam da smo umorni od stalne promjene boja, no ovi čokoladno glazirani nokti čine mi se pravim izborom za jesen", poručila je Hailey uz video.

Možda vas zanima Razgovarali smo s vlasnicom popularnog nail art salona 'Nail Garden' i imamo odlične vijesti! Rubrika Beauty Beauty

Jesenske boje, uz klasične tamnocrvene i smeđe, dobile su sjajan dodatak s čokoladno-bisernom kombinacijom na noktima koja je i savršena alternativna uobičajenim jesenskim nijansama zbog prigušenih tonova i multidimenzionalnog nadlaka.

lakovi za čokoladno glaziranu manikuru | Autor: Notino/Nordstrom Notino/Nordstrom Essie, Pure Pearl, 70,20 kn; Chanel, Le Vernis Impulsion 957, 242,78 kn

Čokoladne i nijanse karamele odlično će se stopiti s bisernim nadlakom, a raskošna kombinacija boja predivno će se sjajiti na svjetlu!

Ova manikura lako se može rekreirati i kod kuće uz jednu od čokoladnih nijansi, te uz bisernu nijansu za završan sjaj!

Možda vas zanima Zbogom lomljivi nokti! Donosimo 7 stvarno učinkovitih ulja za nokte i zanoktice Rubrika Beauty Beauty
Photo: None

Komentari 0