Stars

Seve i Maja nose Mango, Franka Bershku, a Jelena i Nina Zaru... Umjesto u dizajnerskim, pjevačice zablistale uz super komade high street brendova

  • Naše slavne dame koje često nose dizajnerske komade vole zaviriti i u ponudu high street brendova - koja im jednako sjajno pristaje
  • Tako su Severina i Maja Šuput svoje ljetne outfite zaokružile torbama iz Manga
  • Otkrit ćemo ti koje još slavne ljepotice ovo ljeto nose super komade high street brendova

Naviknuli smo da naše slavne dame blistaju u dizajnerskim komadima i da uz njih također kombiniraju dizajnerske torbice. No, ovoga puta su nas neke od njih stvarno iznenadile svojim high street komadima, a zapravo najviše pjevačice Severina Kojić i Maja Šuput koje često viđamo u outfitima s dizajnerskim potpisima. Obje su to postigle s torbama iz Manga.

1. Severina Kojić

Ova velika torba sa slamnatim resicama iz Manga osvojila je cijeli modni svijet, pa i našu Severinu koja ju je odlično iskombinirala u dva potpuno različita outfita. Nosila ju je uz kratki crni kombinezon s bijelim točkama i puf rukavima i diskretne sunčane naočale s bijelim okvirom, a onda i uz casual kombinaciju gdje je običan bijeli top sparila s maramom koju je omotala u obliku suknje na preklop i crnim špagericama. Moramo priznati da je torba stvarno dobro išla uz obje kombinacije. Ova torba i dalje je dostupna u Mango trgovini po sniženoj cijeni od 199,90 kn. 

2. Franka Batelić

Pjevačica je uz crop top i kratke hlačice visokog struka iskombinirala jednostavan 'ceker' iz Bershke. Riječ je o bijeloj torbi napravljenoj od plastike, a cijena joj je 179,90 kn. Može se nositi i uz jednostavne i malo svečanije kombinacije, kao što je to učinila i Franka. Moramo priznati kako je torba stvarno fora te je nemamo priliku baš često viđati na ulicama, no uvjereni smo kako će uskoro postati pravi hit. 

3. Nina Badrić

U haljini iz Zare koja savršeno otkriva dekolte pokazala se pjevačica Nina Badrić. Haljinu možeš pronaći u Zari po cijeni od 299,90 kn. Satenska haljina kratkih rukava sa žutim točkama ima dubok dekolte, otvorena leđa i prorez na nozi i jako je seksi, no ipak je prilično jednostavna pa je možeš nositi u raznim prigodama, kako svečanijima, tako i svakodnevnima, ovisi kakve ćeš modne dodatke odabrati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vikend može početi 💄😁 • • • #volimTevolim 😁✌🏻

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Možda vas zanima Postavila sam si izazov svaki dan prijeći 10 tisuća koraka! Saznaj kako sam to izvela i što mi se sve dogodilo u međuvremenu Rubrika Life&style Life&style

4. Maja Šuput

Maja često zablista u dizajnerskim krpicama, a njezine torbe su također dizajnerske i skupocjene. Međutim, ovog puta nas je Maja odlučila iznenaditi svojim jednostavnim izborom torbe i to iz Manga. Riječ je o torbi od bambusa po cijeni od 349,90 kn. Može se nositi samo u ruci i dobro odgovara svakom outfitu. Maja ju je iskombinirala na bijeli crop top s puf rukavima i bijelim kratkim hlačama visokog struka sa širokim smeđim remenom i platforma sandalama. Outfit je zaokružila tako trendi ogrlicom od školjkica. 

Možda vas zanima Maja Šuput opet krade pozornost: Je li ovim nadmašila samu sebe? Rubrika Stars Stars

5. Jelena Rozga

Pjevačicu često viđamo u dizajnerskim haljinama, bluzama, ali i kombinezonima, no ovog puta Jelena je zablistala u veoma casual kombinaciji. Iskombinirala je mom fit hlače iz Zare koje su na dnu izderane, široku svijetloplavu košulju s dekolteom također iz Zare čije je rukave podvrnula i bijele salonke sa širokim remenom iz Asosa. Cijena hlača je 199,90 kn, cijena košulje 179,90 kn, a cijena salonki je 249,90 kn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doma je najlipse 🤗🤗❤️ #splitemoj #mojeproljece #jelenarozga

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

Photo: miss7

Komentari 0