Stars

Franka Batelić i Vedran Ćorluka danas slave prvu godišnjicu braka: "Nisam mogla poželjeti imati boljeg suputnika..."

  • Prije točno godinu dana, Franka Batelić i Vedran Ćorluka su izrekli sudbonosno 'da'
  • Vjenčanje se održalo u Balama, u Istri, a prisustvovalo mu je oko 200 uzvanika uključujući i brojna poznata lica s estrade i nogometnih terena 
  • Kako bi obilježili prvu godišnjicu, Franka i Vedran su podijelili dirljive fotografije na svojim Instagram profilima

Već je godinu dana prošlo otkako su pjevačica Franka Batelić i nogometaš Vedran Ćorluka uplovili u bračnu luku. Ovaj je skladni par sudbonosno 'da' izrekao samo par dana nakon povratka Vatrenih sa Svjetskog prvenstva, i to u bajkovitim istarskim Balama. Ovu su prigodu odlučili obilježiti i na svojim Instagram profilima objavivši dirljive fotografije s vjenčanja.

Možda vas zanima Isprobala sam pekmez i ulje za ubrzano tamnjenje na bazi oraha spravljene prema stogodišnjoj formuli. Ovo me je iznenadilo Rubrika Beauty Beauty

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

"Veks moj, sretna nam prva! Nisam mogla poželjeti imati boljeg suputnika na ovom ludom lunaparku života. 💫 🥂 Za još puno ovakvih. ❤️", napisala je u objavi fotografije romantična Franka.

Možda vas zanima Franka Batelić zasjala u komadu koji je proslavila Julia Roberts - pronašli smo slične modele u trgovinama Rubrika Moda Moda

Veks se ubrzo nadovezao objavom na svom profilu, kratko i slatko napisavši: "One year ago...😁Happy anniversary bejbs @frankaofficial_ ❤️💍🎉 Voli te Veks😘".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Franka je na vjenčanju zablistala u raskošnoj vjenčanici otvorenih ramena s potpisom Caroline Herrere, a kasnije se presvukla u haljinu koju je za nju dizajnirao hrvatski modni dvojac "eNVy room". Vedran se pak odlučio za klasično tamnoplavo odijelo u kojem je izgledao dobro kao i uvijek, a zabava se odvijala u istarskom Meneghettiju gdje se nedavno udala i Maja Šuput.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Podsjetimo, par se zaručio nakon šest godina veze, a iako oduvijek žive na različitim adresama, slove kao jedan od najskladnijih i najzaljubljenijih parova s domaće scene. Kad su zajedno vole vrijeme provoditi putujući po svijetu ili se pak odmarati u Frankinom rodnom Rapcu sa psom Oskijem. Mi im također želimo sve najbolje povodom prve godišnjice i da ih bude još mnogo! 

Možda vas zanima Vedran Ćorluka napokon je dočekao trenutak za kojim je tako silno čeznuo Rubrika Stars Stars

Što kažeš na to da ovog ljeta napraviš nešto za sebe? Odaberi svoju ljetnu missiju i osvoji genijalne nagrade!

 

Photo: Pixell/PIXELL

Komentari 0