Stars

Vedran Ćorluka napokon je dočekao trenutak za kojim je tako silno čeznuo

  • Naš slavni nogometaš je prije tri dana sa svojim suigračima osvojio ruski nogometni kup, a sada je doputovao u Zagreb
  • Na svome Instagram profilu objavio je sliku sa suprugom Frankom i psom Oskarom te napisao kako je napokon doma s najdražima
  • Uskoro Franka slavi i rođendan, a pretpostavljamo da će joj najljepši dar biti Vedranov boravak u Zagrebu

Nogometaš Vedran Ćorluka, koji trenutno igra za 'Lokomotiv' u Rusiji nakon napornih utakmica za ruski nogometni kup koji je njegov klub osvojio, doputovao je na odmor u Zagreb gdje su ga dočekali supruga Franka i njihov ljubimac Oskar. Inače, Vedran i Franka žive odvojeno zbog svojih karijera, on živi u Moskvi, a Franka u Zagrebu. Franka ga, doduše, često posjećuje u Moskvi, no napokon je došao red na Vedranov dugoočekivani odmor u Zagrebu. On veselje nije mogao sakriti pa je objavio dva storija u kojima nam pokazuje svoju sreću: na prvoj slici je napokon u avionu i zaputio se u Zagreb i nazdravlja, a na drugoj kako je stigao doma i odmah pomazio svog psa Oskara.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

No, fotografija koju je objavio i riječi uz nju pokazuju koliko se Vedran zaželio svoje supruge i svog doma u koji sreću unosi slatki Oskar. "Napokon kući sa svojim najdražima", napisao je nogometaš uz fotografiju na kojoj je zagrljen sa svojom lijepom Frankom, a s njima pozira, naravno, i njihov ljubimac. 

Možda vas zanima Ušle smo sa sto kuna u najskuplje zagrebačke restorane - evo što smo uspjele pojesti Rubrika Life&style Life&style

 

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

A kako je Franki uskoro, 7. lipnja, rođendan, veselimo se otkriti što će joj Vedran pokloniti. Prije nekoliko dana za 24sata je izjavila kako se on uvijek trudi razveseliti je, ali je i otkrila što najviše voli kad dobije od Vedrana na dar: 
"Vedran se uvijek trudi razveseliti me, učiniti lijepu gestu. Bio to iznenadan poziv, poruka, lijepa riječ ili CD izvođača kojeg volim", rekla je pjevačica. 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0