Stars

Nina Badrić fotografijom u badiću izazvala pomutnju - svi hvale kako izgleda, ali što je čudno s ovom fotkom?

  • Nina Badrić na svom je Instagramu objavila fotografiju s ljetovanja koja je zapalila društvene mreže
  • Pjevačica dobiva hrpe komplimenata na lijep izgled i vitku liniju, ali nitko nije primjetio jednu stvar...
  • Ne kažemo da Nina ne izgleda i danas lijepo, ali ova fotka nije baš najsvježijeg datuma

Nina Badrić na svom je Instagramu s pratiteljima podijelila fotografiju s plaže na kojoj vidimo kako pjevačica u ružičastom kupaćem kostimu i sandalama odlazi potražiti osvježenje na tušu. Objavu je popratila opisom "Zdravo srpanj"  te oznakama paparazzi i vrijeme za odmor. Za nju je vrlo brzo dobila salve pozitivnih komentara koji su slavili raskošne oblike i izgled ove 46-godišnjakinje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hellou july 😎 • • • #timeforrelax 👙🐬 #paparazzi 😜

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Obožavatelji su bili u deliriju!  "Divna Nina", "Prava sirena" i "Najzgodnija žena" samo su neki od epiteta kojima su pratitelji obasipali Ninu. Među njima, jedan je bio posebno kreativan i osupnut Nininom pojavom pa je napisao "Ljepoto moja, kako si mi lijepa i zgodna, imaš divne grudi, savršeno tijelo, zgodne noge, odličan kupaći - samo da mi je imati ženu kao što si ti srce mi uzdiše za tobom kad te vidim odmah mi uljepšaš dan mogu samo da te gledam i uživam u tvojoj ljepoti".

Možda vas zanima Najljepše bijele haljine ovog ljeta i to još na sniženju - požuri po svoju! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL Grgo Jelavic/PIXSELL

Ipak, malo tko je primijetio da se ovdje radi o staroj fotografiji. Naime, fotografija je snimljena prije 10 godina kada je pjevačica bila na odmoru u Dubrovačkom hotelu Excelsior gdje je sa tadašnjim suprugom i proslavila svoj 37-rođendan. Ne znamo je li riječ o nostalgiji koju je pjevačica osjetila ili nečem drugome, ali Nina je puno komplimenata dobila i za aktualnu fotku u kupaćem kostimu jer sjajno izgleda i na pragu 47. godine života. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#SYA 💙🐬🐠🏖🚤

A post shared by Nina Badrić (@badrich) on

Možda vas zanima Nina Badrić o majčinstvu: Voljela bih udomiti dijete jer mogu jako puno dati Rubrika Stars Stars

Nina nerijetko dijeli fotografije s ljetovanja posebice one iz Jelse, omiljene joj ljetne destinacije. Pjevačica ondje posjeduje i prekrasnu kuću za odmor, a svoju ljetnu bazu je odabrala i za lokaciju svog novog spota "Volim te, volim". Romantične scene za svoj novi videospot snimila je s glumcem Slavkom Sobinom, a njihova ljetna romansa izazvala je veliko zanimanje javnosti.

 

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0