Stars

Nina Badrić o majčinstvu: Voljela bih udomiti dijete jer mogu jako puno dati

  • Pjevačica Nina Badrić danas će predstaviti novu pjesmu "Volim te, volim" u čijem spotu se vjenča s glumcem Slavkom Sobinom
  • U stvarnom životu Nina još uvijek traži ljubavnu sreću, a nada se i ostvarenju velike želje - majčinstvu
  • U intervjuu za časopis Glorija otkrila je kako razmišlja o udomljavanju djeteta

Pjevačica Nina Badrić proteklog je tjedna u Jelsi na Hvaru, svojoj omiljenoj ljetnoj destinaciji, snimala spot za svoju novu pjesmu "Volim te, volim" koja će svoju premijeru doživjeti danas. U njezinim spotovima često su gostovali vrlo naočiti muškarci iz domaćeg javnog života, a to nije ni iznimka ovog puta kada je uz Ninu nastupio glumac Slavko Sobin.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#volimtevolim ❤️ • • • Uskoro ....✍🏻🎬

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

Možda vas zanima Anita Dujić otkrila nam je 3 stvari koje redovito radi da izgleda uvijek tako lijepo i njegovano Rubrika Beauty Beauty

Vjeruje u ljubav i zna kakvog partnera želi

Hvarska ljubavna priča i vjenčanje okosnica su novog videospota, premda ne i Ninine svakodnevice. Naime pjevačica je trenutačno sama. Iza nje je, kako znamo brak s ugostiteljem Bernardom Krasnićem, a potkraj prošle godine razvrgnula je i zaruke s poduzetnikom s poduzetnikom Tinom Bralo. Naravno da je novi spot koji se vrti oko vjenčanja potaknuo i izgleda vječnu temu u životu naše pjevačice, barem kad je riječ o novinarskoj znatiželji, onoj o braku i djeci. A kako je istaknula u intervjuu za časopis Glorija, "nada se kako će pronaći partnera koji ju razumije i želi zajednički život te joj je prvenstveno prijatelj".

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Možda vas zanima Nina Badrić i Nevena Rendeli u istoj, vrlo ženstvenoj haljini iz Zare - kako kojoj pristaje? Rubrika Moda Moda

Voljela bih udomiti dijete

Najviše je pažnje u tom intervjuu ipak privukla izjava da nema ni problema s tim da ostane sama ako joj je tako namijenjeno, ali i razmišljanje o majčinstvu. Za Gloriju je tako rekla: "Mislim da u svakoj ženi gori žar za majčinstvom. Ali kad neko vrijeme prođe, počneš i na taj iskonski nagon drukčije gledati. Voljela bih udomiti dijete jer mislim da jako mnogo mogu dati nekom malom biću i kao zrela osoba lijepo ga provesti kroz život."

No, rekli bismo da ova izjava ne govori o Nininoj odluci o usvajanju ili udomljavanju već samo izražava stav o tome. Tako je 2014., u jeku velikih napisa o Severininom majčinstvu, pjevačica za 24sata opovrgnula sličnu priču koja se širila: "Ma to nije točno. Istina je samo da sam prije nekoliko godina u jednom intervjuu izjavila da bih se odlučila za posvajanje ako ne bih mogla imati biološko dijete. Također sam rekla da ako bih i postala biološka majka, voljela bih posvojiti još jedno dijete jer za to imam i financijskih mogućnosti. Ali nisam poduzela ništa po tom pitanju".

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez

Svoj život živim po svom

Kako god Nina odlučila, ima našu podršku i potpuno se slažemo s njezinom izjavom za Večernji list koju je dala kad je njezin brak crkveno razvrgnut: "Biti žena na Balkanu ni u 21. stoljeću nije lako. Kada imaš više od 27 godina i nisi rodila, onda znači da s tobom nešto nije u redu. Ako je žena rastavljena i ako nema partnera, ona se ne uklapa ni u jedan kalup. Ja sam odlučila živjeti svoj privatni život baš onako, za sebe."

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0