Moda

Nina Badrić i Nevena Rendeli u istoj, vrlo ženstvenoj haljini iz Zare - kako kojoj pristaje?

  • Pojavila se još jedna haljina iz Zare s potencijalom da postane "it" komad
  • Svilenkasta haljina otkriva dekolte - kako je naglasila obline voditeljici, a kako pjevačici? 5+ u oba slučaja
  • Navena je pokazala i prorez koji ima haljina koja košta 299 kuna

Ovih dana vladaju vrućine pa smo u potrazi za laganom haljinom koja će izgledati odlično. Iako su za ove vrućine najbolji odjevni komadi od lana, ponekad želimo izgledati malo svečanije. Na društvenim mrežama vidjeli smo dvije poznate Hrvatice, Nevenu Rendeli Vejzović i Ninu Badrić u haljini koja nam je zapela za oko te nam se čini idealna za vruće ljetne večeri. 

 | Autor: Instagram/@nevenarendeli, @badrich Instagram/@nevenarendeli, @badrich

Riječ je o bež, svilenoj haljini kratkih rukava sa žutim točkama koja ima duboki dekolte, ali i otvorena leđa te prorez na lijevoj nozi. Haljini iz Zare već sad prognoziramo da će biti jedna od onih komada koje ćemo često gledati po ulicama. Radi se o kombinaciji trendi žute boje i neutralne nijanse koja je pravi hit ove sezone. Haljinu možeš pronaći u Zari po cijeni od 299, 90 kn.

Možda vas zanima 5 modnih komada koje se stvarno isplati kupiti za ovo ljeto Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Jednostavna, a efektna haljina ima šire rukave koji joj daju dojam glamuroznosti pa ju možeš nositi u bilo kojoj prigodi. I pripremi se na to da postoji šansa da ćeš susretati djevojke odjevene poput tebe jer je ovaj komad mnogima na listi želja. 

Photo: miss7/Instagram

Komentari 0