Moda

Odabrali smo najljepše lanene komade s veeeelikih popusta u Mango Outletu

  • Lan je mnogima omiljeni materijal kad zavladaju ljetne vrućine jer je prozračan i lagan
  • Ovog ljeta nose se neutralne nijanse pa su laneni komadi koje smo odabrali totalno u trendu
  • Posebno ako se uračunaju i veliki Mango popusti koji idu do 50%

Ljeti izbjegavamo teške materijale i tamne boje pa se lagani materijali poput lana i neutralne svijetle boje nameću sami. Lan je vječan i vjerojatno svaka od nas ima pokoji komad otprije u ormaru, no kad je dobra prilika trba ugrabiti i koji novi. Bacili smo oko na Mango Outlet jer smo vidjeli da imaju 50 posto popusta na ljetnu kolekciju u kojoj prevladava - lan. 

Možda vas zanima Isprobala sam mat crvene ruževe za kojima svi lude Rubrika Beauty Beauty

KRATKE HLAČICE

Iako volimo prugice cijele godine, ipak ih najviše povezujemo s ljetom. I ove sezone one su bile naš prvi odabir. Izgledaju vrlo jednostavno i lepršavo, a jednostavne su za kombinirati. Naši favoriti su oni koji imaju bijelu bazu i prugice u crvenoj, crnoj i plavoj boji te remen na vezanje. Uz njih možeš kombinirati romantičnu bluzu, jednostavnu majicu - potkošulju ili badić ako ih odabereš za plažu. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 129, 90 kn, 179, 90 kn, 129, 90 kn

BIJELA KOŠULJA

O bijeloj košulji se nema što novoga reći jer je ona jedan od osnovnih komada svakog ormara. Super su izbor za vruće dane kad ti je potrebna laganija odjeća. Mi ih volimo u kombinaciji s traperom, a dodatno će istaknuti tvoju preplanulu put. Duže modele možeš nositi i kao haljinice za plažu. Svi će biti oduševljeni tvojim jednostavnim, a efektnim izborom. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 159, 90 kn, 159, 90 kn, 179, 90 kn

HALJINE

Jedan od prvih izbora čim zatopli su haljine. Jednostavne i jednobojne super su za kombiniranje s obućom i modnim dodacima koje već imaš. Karirani model, na prvu izgleda jednostavno, no zapravo uz takvu haljinu nije ti potrebno puno dodataka. Osim bijele i bež, za ljeto su odlične nježne nijanse poput boje lososa, ali i maslinasto zelena. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 199, 90 kn, 219, 90 kn, 149, 90 kn

MAJICE

Lagane lanene majice idealan su odabir ako moraš biti formalnije odjevena, na primjer, u uredu. Detalji poput volana ili remena za vezanje i najdosadniju majicu učinit će zanimljivijom. I ovoj situaciji možeš se igrati bojama te ih kombinirati na apsolutno sve, od suknji, traperica pa do hlača istog materijala.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 119, 90 kn, 99, 90 kn, 119, 90 kn  HLAČE

Kao i kod kratkih hlača, kad spomenemo duge lanene odmah nam padnu napamet prugice i plava boja. Jednostavni i klasični modeli super su za vrućine kad se baš ne možeš razgolititi, a ne želiš da ti je vruće. Dodatni detalj na njim mogu biti gumbi ili traka za vezanje. Kombinaciji ovakvih hlača i bijele bluze možeš, u hladnijim večerima, dodati i traper jaknu i dobit ćeš vrlo trendi outfit.  

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: 219, 90 kn, 129, 90 kn, 249, 90 kn

Photo: miss7/Shutterstock/PR

Komentari 0