Moda

Pronašli smo 12 maštovitih topova koji će podignuti svaku kombinaciju s trapericama

  • Puf rukavi, modeli na jedno rame, točkice i zelena boja veliki su hitovi ove sezone
  • Na obične, svakodnevne traperice odjeni upečatljiv i originalan topić ili bluzu - privući ćeš pozornost i podići kombinaciju - nositi je tako možeš i na posao, u šetnju gradom ili navečer kad ideš van 

Vječno pitanje: "Što obući?" uvijek je tu. A najefektnije rješenje najčešće je ono najjednostavnije - dobro nam poznata kombinacija traperica i topića. Njihov spoj idealan je za sve prilike, a kombinacija će biti još bolja ako je malo začinimo - ne odjenemo na traperice tek majicu nego zanimljiv topić, dužih i kraćih rukava, upadljivih boja, asimetričan, zanimljivih detalja... 

U moru boja i uzoraka, pratile smo nekoliko trendova. Puf rukavi, modeli na jedno rame, točkice i zelena boja nose se ove sezone, a znaju to i svjetske trendseterice koje su na traperice iskombinirale sasvim neobične modele.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Negin Mirsalehi

Privlačna je zelena boja pravi odabir za proljeće. U nježnoj ili žarkoj varijanti apsolutni je hit, a osim toga do izražaja dolaze i njezine varijacije u mint boji.

Možda vas zanima Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi Rubrika Moda Moda

trgovinama smo pronašle nekoliko privlačnih modela s puf rukavima, sa ili bez dekoltea, mašnama, ali i jednostavnog kroja. Ove lagane košuljice rado su viđene i za odlazak na posao, ali i večernji izlazak.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Mango (169,90 kn), Pull & Bear (99,90 kn), Zara (299,90 kn) S lijeva na desno: Mango (169,90 kn), Pull & Bear (99,90 kn), Zara (299,90 kn)

Puf rukavi ove su godine veliki hit, a osobito su privlačni topići laganijih materijala. Na jedno rame, kratki ili duži - volimo ih u svim stilovima.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Jessie Bush U high street trgovinama pronašle smo predivne modele u kojima nećemo proći nezamijećeno. Žarka plava boja, neobični uzorci ili zanimljiva monokromatska kombinacija potpuno su nas osvojile.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeve na desno: Mango (299,90 kn), Topshop (250 kn), Zara (299,90 kn) S lijeve na desno: Mango (299,90 kn), Topshop (250 kn), Zara (299,90 kn)

Točkasti uzorak obožavamo, osobito u kombinaciji s upečatljivim žarkim bojama, osobito crvenoj. Uz traperice i visoku petu, što više možemo poželjeti!

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Camila Coelho

trgovinama smo pronašle slične modele u crvenoj i mint boji, ali i nježniju bež varijantu.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (229,90 kn), Mango (129,90 kn), Zara (229,90 kn) S lijeva na desno: Zara (229,90 kn), Mango (129,90 kn), Zara (229,90 kn)

Možda vas zanima Oduševila nas je Kateina bluza s mašnom pa smo pronašli slične modele, ali po puuuno prihvatljivijoj cijeni Rubrika Moda Moda

Za sve one hrabrije spremile smo posebno popularnu poslasticu.

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez Negin Mirsalehi

Izdvojile smo nekoliko modela na jedno rame u kojima će sve oči biti usmjerene prema tebi.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara (179,90 kn), Topshop (200 kn), Zara (229,90 kn) S lijeva na desno: Zara (179,90 kn), Topshop (200 kn), Zara (229,90 kn)

Jesi li već smislila svoju kombinaciju?

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0