Moda

Savršeni top koji će obilježiti proljeće 2019. - gdje ga kupiti?

  • Aduti ovog topa:  ženstven je, elegantan, može biti super casual ili pak super fancy!
  • 4 moćna detalja: kvadratni izrez, gumbići, nabrani rukavi i peplum volan
  • Osim bijeloga, ovaj top možeš pronaći u jakim bojama ili pak s uzorkom

Znamo da pogled kroz prozor i prognoze za veljaču nimalo ne sliče na proljeće, ali mi si ne možemo pomoći, a da ne razmišljamo o toplijim danima, ljepšem vremenu i komadima za sljedeću sezonu. Proljeće je obično i najveselije modno godišnje doba, a osim noviteta koji pristižu u high-street trgovine, veselimo se i kombinacijama veselijih boja, materijala i printeva. Polako nam postaje jasno koji će trendi komadi vladati sljedećom sezonom, a osim haljina s puf rukavima i šarenih blejzera - ovaj se top istaknuo kao novi hit komad koji odmah želimo u ormaru! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tamara Kalinic (@tamara)

Zašto nam se toliko sviđa? Zato što je jednostavan, elegantan i ženstven, a s druge strane super trendi i mega cool. Ovaj top je prepoznatljiv po kvadratnom izrezu na vratu, detaljima gumbića, nabranim rukavima i peplum volanu. Osim standardnog modela koji smo opisali, postoji više varijancija ovog topa, ali sve su jednako lijepe! Također, zbog jednostavnosti topa, možeš si dozvoliti odabrati komad u nekoj jarkoj boji ili printu koji ti se sviđa te tako podići cijelu svoju kombinaciju. 

Možda vas zanima Sjećaš se trenda "ružnih" tenisica? E, pa stižu i "ružne" haljine! Rubrika Moda Moda

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: Missguided (180 kuna), Vero Moda (200 kuna), ASOS (200 kuna)

Originalno, bijeli top je još prošle godine zavladao Instagramom svih modnih blogerica i do danas nam je vrlo vjerojatno favorit među svim modelima; ali ako se želiš malo maknuti od "klasike" potraži ga u nekoj drugoj boji ili još bolje - kombinaciji boja! 

 | Autor: miss7 miss7 S lijeva na desno: ASOS (255 kuna) i Missguided (200 kuna)

Možda vas zanima Ova boja preplavila je trgovine. Izabrali smo najljepše komade jer... bež je nova crna! Rubrika Moda Moda

Ovaj bismo top najradije nosile ODMAH! Toliko je stajliš da će pristajati i uz traperice, samt ili pamuk, a osim uz hlače lako se kombinira i sa suknjama. Nije ni čudno što ga je Pinterest proglasio najpoželjnijim komadom za 2019. - a cure na istoj društvenoj mreži u posljednjih mjesec dana podijelile su ga više od 350,000 puta! OMG, moramo u proljetni shopping!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli O R S E U N D I R I S (@orseund_iris)

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0