Moda

Oduševila nas je Kateina bluza s mašnom pa smo pronašli slične modele, ali po puuuno prihvatljivijoj cijeni

  • Kad smo vidjeli ljubičastu bluzu s mašnom Kate Middelton, iskreno, poželjeli smo je imati
  • Taj model košulje ove sezone je vrlo popularan, no Kate nosi Gucci model od 8500 kuna
  • Zato smo pronašli slične komade po puno pristupačnijim cijenama 

Često na društvenim mrežama ili na poznatima vidimo neki odjevni komad ili trend koji nam se odmah svidi. Tako je bilo i s ljubičastom Gucci bluzom od 8 500 kuna u kojoj je prošetala vojvotkinja Kate, iako ju je, samo da podsjetimo, ona nosila naopako, s gumbima na prednjoj strani umjesto na leđima.  

 | Autor: miss7/Profimedia miss7/Profimedia

Većina nas baš i nema 8 500 tisuća kuna za samo jedan odjevni komad pa smo odlučile pronaći cjenovno prihvatljivije modele, ali i dalje lijepe. Nadamo se da smo ti olakšali potragu za ovim trendovskim komadom. 

ZARA

Zara uvijek ima sve trendovske komade pa je tako i s ovim modelom bluze. Žuti model je jednostavniji i prikladniji svakodnevnim aktivnostima te je vrlo jednostavan za kombinirati. Zelena košulja od tila s velikom mašnom i pufastim rukavima je možda poznata jer je nedavno u prodaji bio i crni model. Boja bluze podiže svaku kombinaciju i jedan je od predmeta koji želimo u svom ormaru.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp Žuta bluza 179, 90 kuna, zelena košulja 299, 90 kuna

RESERVED

Nakon što smo saznali da se uskoro otvara web shop za Hrvatsku, nismo mogli ne pregledati što je novo u ponudi. Kao i u ostalim trgovinama i u ovoj smo pronašli bluzu na vezanje, u ovom slučaju i sa životinjskim uzorcima koji već neko vrijeme osvajaju trendseterice. Tigrasta u boji senfa je upadljivija i u njoj ćeš se svakako istaknuti, dok je smirenija bež varijanta idealna za dnevne kombinacije.  | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp S lijeva na desno: 301 kuna, 172 kune

Možda vas zanima Misliš da ti sreća nije sklona? Možda bi trebala obratiti pozornost na samo jednu stvar Rubrika Beauty Beauty

MANGO

Mango u svojoj ponudi ima malo elegantnije, svilenkaste košulje. Klasična bijela nas podsjeća na modele kakve viđamo na Kate Middleton i uvijek nas oduševe. Plava s točkicama i malom mašnom je više razigranija te ju zamišljamo u kombinaciji s bijelim hlačama ili trapericama za opuštene dane. 

 | Autor: BIjela 349, 90 kuna, plava 249, 90 kuna

STRADIVARIUS

Stradivarius ima ponudu bluza s manjim mašnama koje odlično izgledaju i uz traperice i uz svečane hlače ili suknju. Jednostavne bluze prihvatljive su cjenovno, a moramo reći da su nas osvojile na prvi pogled. Ovi modeli na prsima još imaju i volane i što im daje dašak country stila. 

 | Autor: Obje 139, 90 kuna

Photo: miss7/Profimedia

Komentari 0