Moda

Imamo više dokaza da je tamno zelena postala nova crna

Tamno zelena asocira nas na zimzeleno drveće, pa nije čudno što ju povezujemo sa zimom. Brojni komadi baš u ovoj boji pronašli su svoje mjesto na policama dućana

Kad su u pitanju modna pravila, ona su tu da se krše. Mnoga od njih više ne vrijede i u modnom smislu je dopušteno apsolutno sve. Tako je i s klasičnom crnom koja je uvijek dobar izbor, ali ju je ove sezone tamno zelena pomalo izgurala s trona. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on

Tamno zelena jedna je "zimskih boja", a se njene nijanse odišu elegancijom, a ne izostaje ni doza dramatike. Pojavljuje se u nijansama od smaragdne, one koja naginje prema modroj pa sve do zagasitih tonova maslinaste. Nosiva se na svakom komadu odjeće, no rijetke su dame tako odvažne da je odjenu od glave do pete. Ako si jedna od onih koje vole eksperimentirati, onda je idealna kombinacija za tebe upravo miks tamno zelenih komada i ružičaste. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on

Bilo da je riječ o baršunu, svili ili krznu te upadljivim dezenima poput kariranog, nema sumnje kako će tamno zelena dati upečatljiv ton svakoj kombinaciji te postati THE komad tvoje garderobe. Pogledali smo i ponudu u dućanima te smo izdvojili naše favorite u ovoj vrlo popularnoj boji. 

Možda vas zanima Znamo koji će modni trendovi vladati početkom 2019.! Rubrika Moda Moda

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 129,90kn, Zara 149,90kn, Stradivarius 99,90kn

Klasičan džemper jedan je od onih komada kojih nam nikad nije dosta. Vrlo lako se kombinira i super je rješenje u danima kad nemaš inspiracije što odjenuti. U tamno zelenoj boji dati će profinjeni zimski look, a može izgledati skupo. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Zara 399,90kn, Mango129,90kn, Bershka 99,90kn Hlače ili kombinezon u tamno zelenoj lako se kombiniraju s neutralnim i zemljanim tonovima, ali i s ljubičastom, ružičastom, plavim nijansama te nijansama vina. Umjesto crnim klasičnim hlačama, ove sezone daj šansu zelenoj. Neka preuzme ulogu crne.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Stradivarius 119, 90kn, Mango 599,90kn, Bershka 139, 90kn U kaputu ili jakni ove boje vrlo vjerojatno se nećeš stopiti s masom u crnim ili smeđim jaknama. Fora je imati u ormaru neku jaknu koja će moći 'razbiti' klasičnu i jednobojnu kombinaciju, a ovim nijansama će to i uspjeti. 

Možda vas zanima Ovih 7 haljina nosit ćemo cijelu 2019. Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0