Moda

Ovih 7 haljina nosit ćemo cijelu 2019.

2018. je definitivno bila godina haljina, ali zahvaljujućim genijalnim proljetnim trendovima - u 2019. bi nam haljine lako mogle postati još veće opsesije!

Odmah ćemo te smiriti, jer mnogi ključni trendovi haljina biti će popularni i u sljedećih 12 mjeseci. U prijevodu, sve tvoje haljine leopard printa, midi modeli, cvjetni uzorci i poluprozirni komadi ne idu nikamo. Ove godine, točkice i cvjetovi definitivno su vladali među printevima, ali sljedeće godine bismo mogle viđati i nešto veće mješavine printeva na jednoj haljini. Ovih 7 modela i trendova haljina ćeš svakako najviše viđati u 2019. godini! I, da, sigurni smo da će high street brendovi imati sve te haljine u jeftinijim varijantama...

Možda vas zanima Ovo su 3 načina kako nositi suknju sezone Rubrika Moda Moda

Prerijska haljina

Prerijske haljine jako su popularne u svijetu dizajnerske mode, a u proljeće 2019. biti će još dramatičnije. Zamisli to ovako: bogata haljina sa predimenzioniranim rukavima i voluminoznom suknjom. Obožavamo!

 | Autor: matchesfashion.com/MyTheresa/net-a-porter matchesfashion.com/MyTheresa/net-a-porter Vita Kin, 17.800 kuna

Poluprozirna haljina

..ali u varijanti koja ne funkcionira samo na crvenom tepihu već i u našim svakodnevnim životima. Haljine od sheer materijala nose se slojevito, a izgledaju super stajliš!

 | Autor: matchesfashion.com/MyTheresa/net-a-porter matchesfashion.com/MyTheresa/net-a-porter Simone Rocha, 10.700 kuna

Možda vas zanima Traperice i pulover: 5 načina da ova kombinacija više nikad ne bude dosadna Rubrika Moda Moda

Umjetnički printevi

Hrabre, moderne djevojke obožavat će haljinu jednog upadljivog, takozvanog umjetničkog printa. Ovo je onaj statement komad koji govori dovoljno sam za sebe i nikada nije "previše" ili "premalo". 

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Rixo, 2.700 kuna

Možda vas zanima Zarina best-selling bluza dobila je trendi varijantu - i već je postala broj jedan! Rubrika Moda Moda

"Maturalna" haljina

Ovaj trend se savršeno uklapa u novi val mode 80-ih kojem svjedočimo. Velike mašne, još veća ramena i jarke boje koje ostavljaju dojam. Zvuči fantastično!

 | Autor: net-a-porter.com net-a-porter.com Ganni, 4.000 kuna

Luksuzni boho

Pripremi se na Instagram vladavinu ove haljine. Dovoljno glamurozna i elegantna, a opet tako jednostavna i nekako bezvremenska. Svakako recept za uspjeh kako god okrenemo. 

 | Autor: brownsfashion.com brownsfashion.com By Timo, 2.700 kuna

Možda vas zanima Severina, Franka, Olja... domaće trendseterice obožavaju ovaj kaput Rubrika Moda Moda

Haljina leopard printa

Sigurno već jednu imaš u ormaru - ali slobodno ih dodaj još nekoliko. Leopard ne ide nigdje, a ljubav prema ovom životinjskom printu dogodila se naglo i baš jako! Haljine ovog printa fantastičan su komad i za dan i za večer, a nosit ćemo ih i cijelu sljedeću godinu. Jupi!

 | Autor: miss7 miss7 Zara (229 kuna) i H&M (300 kuna)

Sudaranje printeva

Možda zvuči kao bi ti bilo too much, ali dva printa u jednoj haljini izgledaju super elegantno i jako trendi te moderno. Brojni dizajneri prigrlili su ovaj trend, a Topshop već sada ima rasprodanu best-seller haljinu koju trendi cure diljem svijeta obožavaju. 

 | Autor: Topshop Topshop Polka dot haljina, 330 kuna

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0