Moda

Traperice i pulover: 5 načina da ova kombinacija više nikad ne bude dosadna

Koliko god voljeli snježne radosti i zimu, odijevanje tijekom ovog razdoblja je više nego komplicirano. Svi ti silni slojevi koje moramo obući na sebe nam ponekad stvaraju pravi stres. No, kombinacija udobnog oversized pulover i skinny hlača je uvijek dobar odabir

Što čini osnovu zimske garderobe? Dobar kaput, topli set rukavica, kape i šale, te neizostavno pletivo u kombinaciji sa skinny hlačama. Baš ta kombinacija nam je omiljena - oversized vesta i užih hlača, jer se s pravom lakoćom prilagođavaju svim situacijama. Zato smo odabrali tu provjerenu kombinaciju i sami sebi postavili izazov - može li se jedna jednostavna dnevna kombinacija nositi na više načina? Odgovor je - DA! I to petrostruko! Kristina je odabrala Reserved crveno oversized pletivo, vintage washed traperice i uske gležnjače boje čokolade te cijeli outfit nosila na 5 različitih načina. Uz minimalne prepravke i pomoć modnih dodataka.

1. Na klasičan način

I najjednostavnija kombinacija, crvena predimenzionirana vesta nošena kao tunika i uske hlače od tamnog trapera, može izgledati fantastično uz dobar asesora poput zanimljive male marame oko vrata, te uz dodatak male kompakte torbice.

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

Vesta 299.90 kn; traperice 199.90 kn, gležnjače 399 kn; torbica 349 kn; marama 59 kn - sve RESERVED

2. Spušteno na ramena

Uvijek je romantično i u isto vrijeme provokativno izgledao odnos teške zimske vune i nježne čipke. Odabrali smo stoga bijeli top s čipkanim crnim detaljima kod naramenica kako bi dao dobar kontrast ovom teškom zimskom outfitu.

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

Vesta 299.90 kn; traperice 199.90 kn; gležnjače 399 kn; top 149.90 kn - sve RESERVED

3. Stegnuto u struku remenom

Naglašeni struk je oduvijek imperativ, kakav god trend ili novost u modi se dogodi. Na crveni predimenzionirani pulover smo zato dodali široki remen koji se steže u struku. Kopča struka u potpunosti odgovara i raskošnoj ogrlici, koja je pravi statement.

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

Vesta 299.90 kn; traperice 199.90 kn; gležnjače 399 kn; remen 99 kn; ogrlica 69.90 kn - sve RESERVED

4. Spušteno na jedno rame

Obožavamo vestu kada nonšalantno padne na ramena. Ova kombinacija je savršena za odlazak na kavu s frendicama, a cijelom looku se mogu dodati neki drugi modni dodaci kako bi upotpunili effortless chic. Neke glomazne naušnice bi bile odličan odabir!

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

Vesta 299.90 kn; traperice 199.90 kn; gležnjače 399 kn; kapa 69.90 kn - sve RESERVED

5. S elegantnim rukavima

Odlične su oversized veste u kombinaciji s nekim zanimljivim bluzama, i topovima ispod. Modalni rukavi deblje veste se podignu do podlaktica kako bi se pokazao donji dio - prozirna bluza na točkice! I kao dodatak plus smo vestu lagano utrpali u hlače.

 | Autor: Josip Regović/Pixsell Josip Regović/Pixsell

Vesta 299.90 kn; traperice 199.90 kn; gležnjače 399 kn; bluza 179.90 kn - sve RESERVED

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Josip Regović/Pixsell