Moda

Zarina best-selling bluza dobila je trendi varijantu - i već je postala broj jedan!

Na samom vrhu Zarine best-selling liste već tjednima se nalazi ova bluza, a s obzirom na trendi print u kojem dolazi i nismo iznenađeni njenom popularnošću

Party sezona opasno se približava, a iako smo još uvijek opsjednute debelim puloverima i gležnjačama u kojima možemo dane i noći provoditi na Adventu, sada je pravo vrijeme za kupnju nekoliko svečanih komada koji će nas spasiti u vrijeme blagdanskih tuluma. Pri vrhu naše liste želja svakako je ova Zarina bluza leopard printa! I čini se kako nismo jedine...

Prvo je Zara izbacila crnu bluzu s mašnom, koja je postala best-seller ovog high-street brenda od prvog dana kada je stigla u prodaju, a zatim je Zara poslušala želje svojih kupaca i reinkarnirala bluzu u najpopularnijem printu ove sezone!

 | Autor: Zara Zara 299 kuna

Crni model bluze više nažalost nije dostupan za kupnju u našim trgovinama, ali zato u ponudi postoji ova genijalna leopard bluza. Poluprozirna bluza povišenog ovratnika najviše nam se sviđa zbog mašne od iste tkanine. Također, dugi puf rukavi i kopčanje gumbima sprijeda čine ju elegantnom i ženstvenom te prikladnom za svaki ženski stil i ormar.

Možda vas zanima Pulover haljine i ove su zime vrlo poželjan odjevni komad Rubrika Moda Moda

 | Autor: Zara Zara 299 kuna

Savršena za svaku blagdansku priliku, a već je možemo zamisliti u kombinaciji s crnom midi suknjom i omiljenim čizmicama-čarapama! Ili možda uz casual traperice i biker čizme? Mogućnosti za styling su doista beskonačne!

Photo: Zara

Komentari 0