Moda

Pulover haljine i ove su zime vrlo poželjan odjevni komad

U kolekcijama omiljenih brendova i ormarima popularnih trendseterica svoje mjesto ponovno su pronašle pulover haljine koje obožavamo zbog njihove lakoće kombiniranja

Kolekcije za jesen donijele su nove trendove i istaknule nekoliko novih 'it' komada koji osvježavaju našu garderobu i svakodnevne kombinacije. No, nekim komadima se uvijek iznova vraćamo. Tako se između omiljenih klasika i basic modela i ove hladne sezone visoko na listu favorita smjestila omiljena nam pulover haljina.

Istovremeno jednostavna za kombiniranje, a dovoljno upečatljiva da osvježi i začini svaki jesenski look, pulover haljina postala je neizostavni dio ženske garderobe u jesenskim i zimskim mjesecima. Osim toga, uz ovaj odjevni komad trebaju ti još samo kaput i čizme ili tenisice i spremna si u trenu - bilo da je riječ o danima kada nemaš inspiraciju što odjenuti ili o formalnijim prigodama.

 | Autor: Miss7/Instagram/Facebook Miss7/Instagram/Facebook

Možda vas zanima 6 načina kako nositi dolčevitu ove jeseni Rubrika Moda Moda

Kako bismo ti olakšale potragu za ovim svestranim modnim komadom, izdvojile smo nekoliko naših favorita iz aktualnih kolekcija high street brendova. Puno odličnih modela pulover haljina pronašli smo u H&M-u, Zari, Mangu i Stradivariusu. Osim izbora koji nude različiti krojevi, jesenske pulover haljine donose jednaku raskoš izbora i kad govorimo o bojama i uzorcima. Chic modeli čekaju te u nastavku:

 | Autor: S lijeva na desno: H&M (222,20 kn); Zara (229,90 kn); H&M (370,50 kn)

 | Autor: S lijeva na desno: Zara (279,90 kn); Stradivarius (199,90 kn); Mango (249,90 kn)

Photo: Miss7/Instagram/Facebook

Komentari 0