Moda

5 modnih komada koje se stvarno isplati kupiti za ovo ljeto

  • Sunce je konačno tu, a ti još nisi obnovila ljetnu garderobu? Ne brini, pomoć stiže
  • Traper šorc visokog struka, žarke boje i pletene torbe bit će veliki hitovi sezone
  • Otkrivamo gdje možeš nabaviti najpopularnije modne komade

Znaš li što treba napraviti kada se temperature krenu podizati? Naravno, krenuti u šoping po novu ljetnu garderobu. U nastavku donosimo što će se nositi ovog ljeta i kako se najbolje odjenuti za vruću sezonu. Uložiš li u ovih pet komada odjeće definitivno nećeš pogriješiti: 

1. Traper šorc

Ljeto je pred vratima i sezona festivala već se polako zahuktava, a mi ćemo ti otkriti tajne dobrog outfita u kojemu ćeš biti spremna za partijanje do jutra. Odličan festivalski outfit spoj je tvog osobnog stila i rockerskih naglasaka. Ove sezone pravi pogodak je kratki traper šorc visokog struka koji će odlično izgledati uz svaku majicu ili top. Bez obzira odlučiš li se za svjetliji i isprani model s printom poput ovog na slici ili pak za tamniji traper, kombinirati ga možeš uz sve. Naravno, odličan odabir je i crni traper šorc koji posebno daje taj rokerski štih koji na festivalima svi nastoje postići. Da bi kombinacija bila savršena, upotpuni je srebrnim detaljima. Razmisli o okruglim naušnicama, narukvicama ili možda rokerskom remenu - to su mali detalji, ali čine veliku razliku.

 | Autor: s.Oliver s.Oliver

Plave traper hlačice s printom (s.Oliver, 239 kn) , crne traper hlačice (s.Oliver, 239 kn)

2. Lepršava duga haljina

Sigurni smo da si već primijetila kako su izlozi puni dugačkih lepršavih haljina s printom. Ovo ljeto isplati se kupiti jedan ovakav komad: u njemu ćeš odlično izgledati prilikom odlaska na ručak, a istovremeno se dobro i ugodno osjećati. Osim toga, promijeniš li cipele i torbu, s ovakvom haljinom možeš u trenu dnevni izgled transformirati u večernju kombinaciju za izlazak! U svakom slučaju, neće ti biti žao uložiš li u jednu takvu haljinu jer ljeto je dugo i imat ćeš pregršt prilika da je nosiš.

 | Autor: s.Oliver s.Oliver

Dugačka lepršava haljina (s.Oliver, 479 kn)

3. Top u pastelnoj boji

Jesi li spremna za odlazak na plažu? Iako ti je za to ponekad dovoljan samo kupaći kostim, zabavno je poigrati se kombinacijama i bojama. Ljetna put voli boje, bilo jarke, bilo pastelne, i baš zbog toga ti savjetujemo da ih isprobaš. Tvoj preplanuli ten posebno će doći do izražaja odlučiš li se top u boji, a super će izgledati u kombinaciji s traper šorcom. Prije nego odeš u šoping, razmisli koliko predivnih fotografija možeš napraviti u toj kombinaciji ako poziraš u kontrastu s morem. Vrijedi razmisliti o tome, zar ne?

 | Autor: s.Oliver s.Oliver

Majica žute boje (s.Oliver, 239 kn), majica pastelno ljubičaste boje (s.Oliver, 239 kn)

4. Bijela majica

Apsolutni ljetni must have oduvijek je bila bijela majica, a svoje mjesto među it komadima pronašla je i ove sezone. Bijelu majicu možeš isfurati na apsolutno sve, a pun pogodak bit će ako je upariš s kratkim hlačama i efektnim remenom. Ovakva će kombinacija istaknuti tvoju preplanulu put i idealna je za podnevne šetnje rivom ili odlazak na kavu. Za opušteniji look svakako biraj bijelu majicu s printom, a želiš li ipak romantičniji izgled neka tvoj izbor bude bijela majica s čipkom. Naravno, cijeli outfit možeš zaokružiti statement nakitom ili naočalama koji će oživjeti cjelokupan look.

 | Autor: s.Oliver s.Oliver

Bijela majica s printom (s.Oliver, 159 kn), bijela majica s čipkom (s.Oliver, 319 kn)

5. Pletena torba

Da će pletene torbe biti hit ove godine sigurno ti nije novost jer su izlozi trgovina već puni takvih modela. Ovakva torba može brzinski podići svaku tvoju ljetnu kombinaciju, a usto su praktične i veoma izdržljive. Neutralni tonovi odlični su jer odgovaraju uz gotovo bilo koji odjevni komad iz tvog ormara, dok će pastelni tonovi skrenuti pozornost na tebe i nećeš proći nezapaženo. Birati možeš između mnogo oblika i modela, ali okrugle torbe daju poseban šarmantni i romantični dojam. Jesi li već pronašla torbu za sebe?

 | Autor: s.Oliver s.Oliver

Pletena torba zelena (s.Oliver, 159 kn), pletena torba okrugla (s.Oliver, 399 kn)

Ovakve i slične kombinacije možeš pronaći u s.Oliver dućanima. Ljeto je iza ugla i zato ti preporučujemo da istražiš njihovu ponudu u dućanima, ali i online. Jednostavno i brzo do odličnog izgleda u bilo kojem trenutku ove sezone. Mi krećemo odmah, a ti?

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: S.oliver

Komentari 0