Moda

Ova prolaznica nosi hlače koje su hit ovog ljeta, a mi smo složili još 3 kombinacije s hlačama iz Zare i Stradivariusa

  • Hlače visokog struka, sa širokim pripadajućim remenom u istoj boji jedan su od najpoželjnijih ljetnih odjevnih komada
  • Ima ih u Zari, Stradivariusu i drugim high street dućanima, a cijene se kreću od 200 do 300 kuna
  • Pronašli smo još nekoliko sličnih modela hlača i osmislili tri zabavna stylinga

Posljednjih mjeseci hlače visokog struka u boji s remenom preplavile su dućane, ulice, instagram profile. Nema high street brenda koji ih nema u ponudi, a boje su doista upečatljive: ružičasta, crvena, tirkizna, žuta... Premda u ponudi ima i klasičnih crnih, prave ljetne boje može se mnogo češće vidjeti na ženama u gradu. Pa je tako u jarko plavim hlačama zagrebačkim središtem prošetala i ova prolaznica  Brineta, u pratnji prijateljice na sebi je imala sve hit komade - od hlača visokog struka s remenom iz Zare, zlatno-žutih natikača s mašnicom i točkicama (opet Zara),  sve je zaokružila bijelom majicom i bijelom ručnom torbicom.  I moramo priznati kako nam se baš svidio ovaj ljetni look. 

 | Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Možda vas zanima Kako da tvoj puder izgleda savršeno i traje dugo? Isprobala sam najbolji savjet vizažista i stvarno djeluje! Rubrika Beauty Beauty

U ove plave hlače kojima je cijena 299, 90 kn, zaljubile su se i neke poznate Hrvatice kao Maja Šuput i Anja Alavanja. Da su super komad koji se može lako kombinirati govori i činjenica da ih obje, pa i prolaznice sa špice nose na svoj, način, a stilovi su im sasvim različiti.

 | Autor: miss7/instagram/PR miss7/instagram/PR

Ove sezone nose se boje pa je tako i bogata i ponuda hlača u boji.  Mi smo izabrali nekoliko osvježavajućih modela koji će, vjerojatno, postati jedan od tvojih omiljenih komada ovog ljeta. 

Koraljno ružičaste hlače

S hlačama u boji koralja, koja je proglašena bojom godine prema Pantoneu, ne možeš pogriješiti. Same za sebe su dovoljno efektne da ih preko dana možeš nositi s običnom bijelom majicom. U njima tvoj styling kao da vrišti "ljeto i party". Mi smo ih zamislili kao osnovu outfita te smo ga kombinirali s topom koji je kombinacija pastelnih nijansi žute, roze i narančaste. Crvene naušnice će biti osvježenje kao i žute sandale, a mala roza torbica  je dovoljno velika da ti u nju stane mobitel i novci. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Hlače Stradivarius 199, 90 kn, top Bershka 149, 90 kn, sandale Zara 349, 90 kn, torbica Reserved 179, 90 kn, naušnice Zara 99, 90 kn

Žute hlače

Lagane žute hlače pravi su komad za dnevni outfit uz koji možeš kombinirati što god ti padne napamet, od trapera, majica i košulja s dezenom pa do jednobojnih topova. Mi smo odlučili jednostavne hlače malo 'podići' šarenom košuljom na kojoj prevladavaju crvena, plava i bijela boja. Kako smo zamislili da je riječ o dnevnom outfitu, ravne sandale na vezanje bile su pravi izbor, kao i torbica srednje veličine te okrugle sunčane naočale koje će lijepo zaokružiti cijeli styling. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Košulja Bershka 169, 90 kn, hlače Zara 229, 90 kn, torbica Reserved 199, 90 kn, sandale Zara 299, 90 kn, sunčane naočale Pull&Bear 79, 90 kn

Tirkizne hlače

Mnogima od nas tirkizna boja nije prvi izbor, no možda ove sezone ipak promijeniš mišljenje. Mješavina plave i zelene boje djeluje hladno, a s druge nas strane nas podsjeća na kristalno čisto more. Kao i prethodne boje i tirkiznu je lako kombinirati ovog ljeta. Oovo je cjelodnevni outfit u kojem bez problema možeš otići na posao, a kasnije možeš produžiti na piće s prijateljicama. Trenutno su popularni cekeri, ali i juta koji su bili naš odabir za modne dodatke. Odabrali smo i krem bluzu koja je idealna za vrućine, a pustit će da hlače budu u pravom planu. Morski ugođaj, osim hlača, dat će i naušnice u plavoj boji.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Hlače Zara 229, 90 kn, top Bershka 189, 90 kn, naušnice Zara 99, 90kn, sandale Pull&Bear 249, 90 kn, torba Stradivarius 229, 90kn

Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Komentari 0