Beauty

Kako da tvoj puder izgleda savršeno i traje dugo? Isprobala sam najbolji savjet vizažista i stvarno djeluje!

  • Nisi zadovoljna nijednim puderom i koža lica s njim ti i dalje ne izgleda dovoljno dobro?
  • Tako je bilo i meni dok nisam otkrila trik slavnih ljepotica - Smashbox primer i shadow primer moju su kožu učinili glatkom, sjajnijom i izravnali su sve nepravilnosti
  • Ova baza prije nanošenja make-upa odsad će imati najvažnije mjesto u mojoj rutini uljepšavanja

Koliko si puta dosad ugledala savršeno lice djevojke u prolazu i pomislila da je to divan dar prirode? Svakim puderom koji kupiš nezadovoljna si jer ne uspije dovoljno dobro prekriti baš sve nepravilnosti? Možda je vrijeme da i ti otkriješ tajni trik vizažista uz koji ćeš riješiti sve probleme sa šminkom, a riječ je o - primeru.

Ova je mala tajna pravi razlog zašto je šminka mnogim djevojkama tijekom cijeloga dana i u svim vremenskim (ne)prilikama sasvim postojana. Kožu lica učini glatkom, a sve nepravilnosti jednostavno nestaju. Zato sam i sama odlučila isprobati ovaj kozmetički proizvod koji svi hvale. Koristila sam primer, ali i shadow primer tvrtke Smashbox, nasljednika Maxa Factora, jer hvale ga sve velike filmske face

 | Autor: miss7 miss7

Prije svega, ako ti je, kao što je bilo meni, slabo poznato što je i čemu uopće služi primer, riječ je o proizvodu koji se nanosi na hidratiziranu kožu lica, dakle nakon kreme ili ulja koje inače koristiš. Primer je baza dekorativne kozmetike koja kožu lica čini glatkom i prekriva sve nepravilnosti. Ispunjava pore i bore pa je zato idealna podloga za nanošenje pudera.

Osim toga, uz njega šminku nije potrebno popravljati jer on je učini postojanom satima i satima. Osobito je idealan za sve čija je koža lica masnija jer će make-up trajati čak i u najzahtjevnijim prilikama. Moja je koža mješovita pa isprva nisam bila sigurna što očekivati. Prvo sam napravila fotografije bez njega kako bih vidjela postoji li razlika.

 | Autor: miss7 miss7

Smashbox primer koji sam koristila napravljen je za filmske potrebe i genijalno izgleda pred kamerama pa ne čudi da ga obožavaju i velike hollywoodske dive. Smashbox Photo Finish koji zaglađuje i zamagljuje kožu lica, odnosno puni pore. Lice tako pretvara u podlogu bez nepravilnosti, savršenu za nanošenje šminke. Njegova je cijena 289 kuna, a pakiranje sadrži 30 ml. I vjeruj mi, dugo će trajati jer dovoljna je jako mala količina za cijelo lice.

 | Autor: miss7 miss7

On je naime guste strukture poput gela, a razmaže se i upije u kožu u sekundi, odmah nakon nanošenja. Bezbojan je, Sadrži A i E vitamine, a namijenjen je za sve tipove kože.  Nanosi se na čisto lice, a kada sam ga nanijela uopće se nije vidio. Ipak, sitnu sam razliku primijetila, a kasnije se ispostavilo da je ona bila - velika.

Utrljala sam ga jagodicama prstiju, a nakon toga sam nanijela tekući puder. Koža mi je nakon toga doista izgledala bolje. Popunjene pore, glatka površina, ujednačene nepravilnosti - sve što je obećano doista je bilo tu i razlika je vidljiva. 

 | Autor: miss7 miss7

Ono što me još više oduševilo je postojanost. Puder nisam trebala popravljati niti nakon cijeloga dana na poslu, ali ni tijekom poslijepodnevne kave u gradu. Kući sam stigla u večernjim satima i moja je šminka još uvijek bila jednaka. Osim primera za lice, koristila sam i primer za "oči".

 | Autor: miss7 miss7

Shadow primer je primer koji se nanosi na kapke, ujednačava nepravilnosti i popunjava pore i na tom području, a osim toga važan je i zato što fiksira sjenilo ili tuš.

 | Autor: miss7 miss7

Upravo je to prvi korak njihovoj postojanosti jer uz primer šminka se neće razmazati niti nakon cijeloga dana, a dobro znamo koliko nam popravljanje šminke može biti naporno. Naime, gotovo svakodnevno koristim tuš za oči, no koji god koristila, za sat-dva počinje se razmazivati.

 | Autor: miss7 miss7

Međutim, nakon što sam nanijela shadow primer, tuš je bio postojan cijeli dan na poslu i tijekom poslijepodnevnog druženja s prijateljima. Sljedeći sam ga dan koristila prije večernjeg izlaska, a šminku nisam trebala popraviti niti u jednom trenutku. Sviđa mi se koliko je primer lagan, nježne teksture i apsolutno neprimjetan, iako s druge strane čini ogromnu razliku.

 | Autor: miss7 miss7 Niti jedan puder nije mi mogao dovoljno dobro sakriti nepravilnosti na licu kao što je to učinio primer. I on bio korak koji mi je nedostajao u nanošenju šminke, osobito kad mi je potrebno da ona bude postojana. Zato, sad kada sam ga otkrila - ne puštam ga!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: miss7

Komentari 0