Moda

Najljepše bijele haljine ovog ljeta i to još na sniženju - požuri po svoju!

  • Zvuči li i tebi bijela haljina kao idealna ljetna odjeća? Nama definitivno da, i to za sve prigode!
  • Izdvojile smo nekoliko genijalnih modela bijelih haljina za plažu, večernju šetnju, poslovne sastanke i razne ljetne svečanosti, a ono najbolje je da ih baš sve možeš pronaći na - sniženju!
  • Bijela boja ne izlazi iz mode, a zbog njezine jednostavnosti lako ju je kombinirati pa smo pronašle i nekoliko sniženih modela sandala i torbica s kojima ćeš zasjati u svakoj prilici

Bijele haljine u ljetnim mjesecima obožavamo! Oduševljavaju svojom jednostavnošću jer bijela boja smiruje i najneobičnije modele. Pristaje i svečanim i casual kombinacijama, pa haljinice bijele boje volimo nositi i na plažu, u večernje izlaske, ali i na svečana događanja.

Bijela boja baš kao ni bijele haljine ne izlazi iz mode, a osim toga lako ju je kombinirati s razim detaljima. I baš će se zato u tvom ormaru dugo zadržati. Bijelu haljinicu uvijek možeš osvježiti novim dodacima i neće ti tako lako dosaditi, a osobito efektna postaje uz preplanulu put. Jednostavne i neutralne, bijele haljine mogu se prilagoditi svakom stilu, a uz zanimljiv nakit, sandale i torbice čak ni jednostavna kombinacija neće proći nezamijećeno. I zato ih toliko volimo!

 | Autor: Instagram/Jenlyn Rodriguez Instagram/Jenlyn Rodriguez sincerelyjules

Lepršavi modeli i haljine idealne za svečanosti pod suncem preplavili su dućane, a mi smo pronašle nekoliko savršenih komada za sva ljetna događanja.  I ono što nas najviše veseli je da su oni - na sniženju (u City Centeru one East, West i Split)! Može li bolje?

Oduševila nas je ležerna midi haljina s tankim naramenicama i nizom gumbića na prednjoj strani. Strukirani model koji se na kraju širi i završava čipkom idealan je za večernju šetnju rivom omiljenoga jadranskog gradića. 

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR OVS (249,95 kn)

OVS (249,95 kn), dostupno u City Centeru one

Preslatka kratka haljinica s rupicama i puf kratkim rukavima savršena je za morske ljetne avanture. U njoj se lako zamisliti kako ispijaš prvu jutarnju kavu kraj morske obale, zar ne?

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR SPRINGFIELD (259 kn)

SPRINGFIELD (259 kn) dostupno u City Centeru one

A zamisli tek ljetna jutra u lepršavoj midi haljini romantičnog izgleda! Na jednoj njezinoj strani izvezeni su detalji od kombinirane tkanine, u crnoj boji i s cvjetnim motivima.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Zara (129,90 kn) Zara (129,90 kn), dostupno u City Centeru one

Kako ti se sviđa ovaj kraći lepršavi model ukrašen čipkom? Uz V izrez s prednje i stražnje strane obrubljen čipkastim ukrasima, kratke rukave i nježni volančić na donjem rubu, ova haljinica i sama podsjeća na ljeto.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR H&M (315 kn)

H&M (315 kn), dostupno u City Centeru one

Još jedna haljinica čini nam se kao pun pogodak za ljetne dane. Midi model bez rukava, jednostavnog kroja, strukiran i s laganim prorezom preko leđa jako nam se svidio. Ovu lepršavu haljinicu kombinirati možeš i za plažu, ali uz visoke potpetice odlično će se snaći i u večernjoj šetnji.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Stradivarius (119,90)

Stradivarius (119,90), dostupno u City Centeru one

Lepršava haljinica midi dužine s 3/4 rukavima i zanimljivim pojasom oko struka pristaje i ležernim kombinacijama, ali i poslovnom stilu. Točnije, tijekom sunčanih dana lako je zamislimo u svakoj situaciji!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Mango (299 kn)

Mango (299 kn), dostupno u City Centeru one

Ako ovo ljeto imaš i radne obaveze, pobrinule smo se za savršen outfit. Pronašle smo romantičnu haljinu idealnu i za poslovne sastanke, ali i večernje koktele. Maksi model veže se u struku, ukrašen je neobičnim motivima, a na njegovom završetku, pri dnu, nalazi se simpatičan volančić. Duži rukavi su pritom prozirni, a ova zanimljiva haljina zato je idealna i za svečanije prigode.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Jakes, Peek&Cloppenburg (599 kn

Jakes, Peek&Cloppenburg (599 kn), dostupno u City Centeru one

Zaljubile smo se u još jednu bijelu haljinicu s preslatkim motivima šarenih ptičica i nježnih obrisa travki. Kraće dužine, s malenom mašnicom oko struka i na ovratniku te bez rukava, ovaj model lako možemo zamisliti u baš svakoj prilici.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Ted Baker, Peek&Cloppenburg (1999 kn)

Ted Baker, Peek&Cloppenburg (1999 kn), dostupno u City Centeru one

Haljina u stilu sakoa zvuči nam zbilja odlično! Gornji dio izgleda kao klasični sako, s ovratnikom koji čini dekolte, a haljinica se veže u struku neobičnim pojasom. Od njega možeš napraviti čvor ili mašnu, a što god odabrala, bit će to još svakako zanimljiv detalj.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Bershka (129,90 kn)

Bershka (129,90 kn), dostupno u City Centeru one

Ako voliš poslovni stil ili je pred tobom posebno važna svečanost za koju ti je potreban ozbiljniji model haljine, što misliš o ovom modelu? Strukirana midi haljina ravnog kroja s decentnim prorezom, zatvorena do vrata, model bez rukava koji se u struku veže remenom s naglađenom crnom kopčom nas je lako osvojio. Bezvremenski stil i elegancija kojom odiše garantiraju da ćeš u njoj izgledati kao diva pa će se i haljina zasigurno u tvojoj garderobi jako dugo zadržati!

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR Hugo Boss, Peek&Cloppenburg (2799 kn)

Hugo Boss, Peek&Cloppenburg (2799 kn), dostupno u City Centeru one

Uz ove haljine kombinirati možeš razne modele i boje sandala i cipelica pa ti predlažemo nekoliko ideja.

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: Aldo (550 kn), Stradivarius (149,90 kn), Humanic (975 kn)

S lijeva na desno: Aldo (550 kn), Stradivarius (149,90 kn), Humanic (975 kn), dostupno u City Centeru one

I to nije sve! Što kažeš na preslatke modele torbica koji jedva čekaju da ih zgrabiš na sniženju i iskombiniraš sa svojom omiljenom bijelom haljinom?

 | Autor: Miss7/PR Miss7/PR S lijeva na desno: CCC (249 kn), Zara (249,90 kn), Springfield (115 kn)

S lijeva na desno: CCC (249 kn), Zara (249,90 kn), Springfield (115 kn), dostupno u City Centeru one

Ove smo predivne haljine, neodoljive sandale i preslatke torbice na koje još dobiješ popust pronašli u City Centeru one u kojem traje veliko ljetno sniženje, stoga požuri u shopping i nabavi baš sve što ti treba za stylish ljeto. A prije toga, zaviri na City Mix&Match gdje te čekaju super ideje i inspiracija za cool ljetne outfite kako bi i ovo ljeto bila najljepša kamo god da kreneš!

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Instagram/Jenlyn Rodriguez

Komentari 0