Stars

Preslatka je! Franka zablistala u maštovitom trudničkom outfitu na nastupu na zadarskom koncertu Rite Ore

  • Planetarno popularna pjevačica Rita Ora sinoć je nastupala u zadarskom Višnjiku
  • Franka Batelić i Domenica zagrijale su publiku prije Ritinog dolaska, a Franka je pokazala i svoj trudnički trbuh
  • Franki ovo nije prvi put da nastupa prije svjetskih zvijezda, lani je već nastupala prije Rite u Poreču, a 2013. godine je pjevala prije Beyonce u zagrebačkoj Areni

Sinoć se u Zadru skupio velik broj ljudi iz cijele Hrvatske, ali i susjednih zemalja, a razlog tome je bio nastup Rite Ore (28). Pjevačici, porijeklom s Kosova, ovo je bio drugi nastup u Lijepoj našoj. Prvi put je nastupala prošlog ljeta u Poreču, a zanimljivo je da je i tada, kao i sinoć, naša Franka Batelić pjevala prije nje.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Možda vas zanima Stiže beba Ćorluka! Franka i Vedran objavili su sretnu vijest o trudnoći Rubrika Stars Stars

Osim Franke, sinoć u zadarskom Višnjiku nastupila je i splitska pjevačica Domenica, no nešto nam je ipak odvratilo pažnju od njihovih nastupa. Riječ je o Frankinom trudničkom trbuščiću koji se lijepo istaknuo u crno - narančastoj haljini s ljubičastim detaljem na desnom ramenu. A kako bi nesmetano mogla uživati u nastupu, Franka je odabrala i bijele tenisice te je za početak odabrala dugi plavi ogrtač. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

 | Autor: Dino Stanin/PIXSELL Dino Stanin/PIXSELL

Možda vas zanima Nova boja kose naše pjevačice: Franka Batelić plavija je nego ikada Rubrika Stars Stars

Osim zanimljivog outfita, Franka je imala i valovite umetke u kosi koji su sezali do bokova, a za ovu frizuru zaslužan je bio Frankin prijatelj, stilist za kosu Zvonimir Franić dok se za savršen make up pobrinuo Karlo Rusan, poznatiji pod nazivom Ruka Beauty. Lijepa 27- godišnja pjevačica svoju sreću, što nastupa prije svjetski poznate pop pjevačice nije mogla sakriti, a svoj nastup je emitirala i uživo na svom Instagram profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Inače, Franki ovo nije prvi put da nastupa prije svjetskih zvijezda. Kao što smo rekli, s Ritom je nastupala i lani, a sad već davne 2013. godine u zagrebačkoj Areni nastupala je prije Beyonce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Možda vas zanima Curica ili dečko? Doznalo se čekaju li Franka i Vedran kćer ili sina Rubrika Stars Stars

Ne sumnjamo kako će se popis svjetskih zvijezda iz godine u godinu povećavati. No, početkom godine Franku očekuje nova uloga u kojoj će se, sigurni smo, odlično snaći. Podsjetimo, Franka i suprug, nogometaš Vedran Ćorluka, na svojim Instagram profilima, sredinom kolovoza, podijelili su sretnu vijest kako će postati roditelji. Vrlo brzo se doznalo kako par očekuje sinčića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Komentari 0