Stars

Curica ili dečko? Doznalo se čekaju li Franka i Vedran kćer ili sina

  • Lijepa pjevačica i popularni nogometaš uskoro će postati roditelji, a čini se da im ove zime stiže maleni dječak
  • Sretnu su vijest Franka i Vedran objavili jučer na svojim Instagram profilima, a sreću su im poželjeli njihovi prijatelji i kolege
  • Da će postati mama i tata, lijepi je par objavio nekoliko dana nakon prve godišnjice braka

Franka Batelić i Vedran Ćorluka ove će zime postati roditelji, a čini se da je već poznat i bebin spol. Franka je ispod svoje jučerašnje objave sretne vijesti napisala kako očekuju "malenog čovjeka", pa su nagađanja postala i još veća.

Kako piše časopis Story, izvor blizak paru otkrio je da je riječ o - dječaku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2020 will be a special one😉 our little family is getting bigger ❤️ @frankaofficial_ #lavzju

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac na svojem je Instagramu jučer objavio da se njihova malena obitelj povećava, a fotografija lijepe Franke koja gleda u svoj trbuščić u kratkom je roku skupila gotovo 60 tisuća lajkova.

Možda vas zanima Stiže beba Ćorluka! Franka i Vedran objavili su sretnu vijest o trudnoći Rubrika Stars Stars

Sličnu je fotografiju na svome profilu objavila i pjevačica.

Dok je Ćorluka na svome profilu isključio mogućnost komentiranja, ispod Frankine objave nalazi se hrpa pozitivnih komentara. Čestitali su im njihovi prijatelji i pratitelji, a među njima je i cijeli niz javnih osoba poput Izabel Kovačić, Sonje Kovač, Lane Klingor, Marka Tolje, Marijane Batinić, Jelene Rozge, Zsa Zse, Ive Radić, Jelene Veljače, Tatjane Jurić, Mirele Forić i Ljupke Gojić Mikić. Objavu su komentirali i Vedranovi kolege, Šime Vrsaljko, Dejan Lovren, Ivan Perišić, Luka Modrić i drugi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐣 Sretan Uskrs svima od ove moskovske družine! ☀️ #happyeaster #russianspring #gorkypark 🐾 Ljudi, uživajte!

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

"Bravo, samo hrabro... Najljepše i najluđe tek stiže", poručila je lijepom paru Doris Pinčić Rogoznica, a Mirna Zidarić napisala: "Nema dileme da ćete biti divni roditelji, sretno vam na tom najljepšem zajedničkom putovanju... još samo da dječja sobica bude na vrijeme gotova". I drugi su komentari bili puni ljubavi. "Čestitam, nek' ste nam zdravi i sretni. Bebu čeka najbolja mama", "Upravo mi je jedna mala suza radosnica dosla na oči...Franka najdraža. Soon to be the prettiest mom", glasili su samo neki od predivnih komentara.

Sretna vijest o Frankinoj trudnoći stigla je tek nekoliko dana nakon njihove prve godišnjice braka. "Veks moj, sretna nam prva! Nisam mogla poželjeti imati boljeg suputnika na ovom ludom lunaparku života. Za još puno ovakvih.", napisala je tada Franka ispod objave njihove fotografije s vjenčanja.
 

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0