Stars

Stiže beba Ćorluka! Franka i Vedran objavili su sretnu vijest o trudnoći

  • Franka Batelić i Vedran Ćorluka postat će mama i tata!
  • Sretnu su vijest objavili na Instagramu uz Frankine bajkovite fotografije
  • Lijepa pjevačica pozira u bijelom i blista držeći svoj trbuščić, a sve to promatra i njihov psić Oscar

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uskoro će postati roditelji! Lijepa pjevačica i zgodan nogometaš ovu su sretnu vijest objavili na svojim Instagram profilima i to objavivši Frankine trudničke fotografije.

Maleni Ćorluka stiže sljedeće godini, a roditelji su presretni! "2020. će biti posebna! Naša mala obitelj postaje veća!", napisao je nogometaš ispod objave fotografije svoje trudne supruge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vedran Ćorluka (@corlukav05_14) on

Franka na fotografiji ponosno drži svoj trbuščić, obučena u bijelu dugačku suknju i gornji dio badića, a promatra je i njihov psić Oscar.  "Stiže nam samo naš mini čovjek", napisala je lijepa pjevačica ispod svoje objave slične fotografije.

I na toj je fotografiji pjevačica odjevena u bijelo i sa šeširićem na glavi, a pozirala je na terasi s pogledom more. Franka je osim ove objavila i još nekoliko fotografija, među njima i onu na kojoj pozira sa svojim suprugom i njihovim psićem.

 | Autor: Instagram/Zara Instagram/Zara Franka Batelić

Tako je u jednoj objavi uključila sve svoje najveće ljubavi i istakula kako još neko vrijeme neće nastupati sama, nego u paru. "Sve dok sanjaš, sto ću puta disati tiše...Ja ću smiriti vjetar, kiše... Snimili smo svoju prvu pjesmu i još koji mjesec u duetu pjevamo i plešemo na pozornicama", napisala je. 

Ovu su vijest komentirali i mnogi njihovi prijatelji i kolege, a među njima su Šime Vrsaljko, Ivana Vida, Lana Klingor, Izabel Kovačić, ali i mnogi drugi. "Bit će to predivna beba. Kakva "kombinejšn"! Pravi mix ljepote! P.S. : ne znam na koga bih više voljela da sliči", glasio je jedan od komentara.

Photo: Instagram/Zara

Komentari 0