Stars

Popularni Jole u prosincu dobiva sina, a s proslavama je već započeo!

  • Pjevač Joško Čagalj Jole će u prosincu po četvrti puta postati otac, a nakon tri kćeri ovoga puta stiže sin
  • Prinovi se posebno raduju pjevačeve kćeri Iva, Ema i Tija, a sretnu vijest obitelj je proslavila izletom u Francusku
  • Slavlje se nastavilo i po povratku te su za obitelj i prijatelje Jole i supruga Ana su pripremili veliku proslavu u Zagvozdu

Poznati hrvatski pjevač Joško Čagalj uskoro će otac postati četvrti put! Ovu je sretnu vijest popularni Jole je podijelio s magazinom Gloria i najavio da bi prinova u njihovu obitelj trebala stići 6. prosinca. "Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice...Pjevanje je moja velika ljubav bez kojeg ne mogu zamisliti ni jedan dan, ali ništa mi nije sveto kao obitelj", rekao je. U današnjem razgovoru za 24sata je otkrio kako će ovoga puta, nakon tri djevojčice u njegovu obitelj pristići dječak. "U prosincu stiže sin. Presretan sam, ali jednako bih se radovao da sam dobio i četvrtu kćer"- rekao je 47-godišnji pjevač.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Izgleda da je ovo najpoželjnija boja ovog ljeta - evo kako ćeš je najbolje nositi Rubrika Moda Moda

Spol su doznali nakon što je supruga Ana obavila test koji ukazuje na rizik za prisutnost kromosomskih anomalija ploda. Pokazalo se da je sve u najboljem redu. Sretna vijest o dolasku novog člana obitelji najviše je razveselila njihove kćeri Ivu (12), Emu (10) i Tiju (7). Presretni je tata ovu vijest sa svoje četiri najvažnije djevojke proslavio u Francuskoj, a po povratu s putovanja su organizirali veliku proslavu u Zagvozdu za cijelu obitelji i prijatelje.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Istražili smo koje su pjesme najčešći odabir za prvi ples u Hrvatskoj, jedan pjevač je daleko popularniji od svih Rubrika Life&style Life&style

Prije 12 godina i netom nakon rođenja prve kćerkice Ive, Jole je rekao kako bi volio imati četvero djece, budući da je i sam iz velike obitelji. Sada mu se želja i ostvarila. "Ima koji tjedan da sam doznao i presretan sam. Oboje smo govorili da želimo još djece i sad nam se ostvarilo. Želio sam si sina, ali važnije od spola mi je da me iz bolnice nazovu i kažu: Dobili ste živo i zdravo dijete, a supruga je dobro" - iskreno je odgovorio Jole.Popularni pjevač je otkrio kako kćeri već naveliko smišljaju imena za malog bracu, a dok novi član ne stigne kući Jole će svaki trenutak biti uz svoje cure. Premda je veliki radnik, ističe da pjeva samo vikendima dok su ostali dani rezervirani za njegove četiri najdraže djevojke.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0