Stars

Jole i njegova supruga Ana u slatkom iščekivanju: proslavili su u Francuskoj

  • Popularni pjevač će tata postati po četvrti put!
  • Već je nakon rođenja prve kćerkice Jole rekao da bi jednoga dana volio imati četvero djece
  • Uskoro će mu se želja ostvariti, jer u prosincu u obitelj Čagalj stiže još jedna velika sreća

Poznati hrvatski pjevač Jole uskoro će otac postati četvrti put! Ovu je sretnu vijest Joško Čagalj podijelio s magaznom Gloria i najavio da bi prinova u njihovu obitelj trebala stići 6. prosinca.

"Ne mogu riječima opisati koliko sam radostan što me opet čekaju pelene, dudice, bočice...Pjevanje je moja velika ljubav bez kojeg ne mogu zamisliti ni jedan dan, ali ništa mi nije sveto kao obitelj", rekao je Joško Čagalj Jole za Gloriju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Jole (@joleofficial) am

Bebi se osim ponosnih roditelja Čagalj, 47-godišnjeg Joška i 38-godišnje Ane, vesele i njihove tri djevojčice, 12-godišnja Iva, 10-godišnja Ema i 7-godišnja Tia. Jolina supruga Ana u trećem je mjesecu trudnoće, a da će im na svijet stići još jedna mala radost saznali su sredinom svibnja.

Možda vas zanima Je li ovo celebrity beba s najljepšim očima? Rubrika Stars Stars

Ovaj su veliki događaj držali u svome malome krugu i nisu je htjeli prerano dijeliti s javnošću. "Ovih smo dana rekli i ostatku naše obitelji koja je, naravno, jednako radosna kao i mi", rekao je Jole. Presretni je tata ovu vijest sa svoje četiri najvažnije djevojke proslavio u Francuskoj.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Cijela se obitelj zabavljala u zabavnom parku Disneyland pokraj Pariza pa vjerujemo da je sreća tako bila potpuna. Mama Ana je prije puta prošla fizikalnu terapiju zbog problema s vratnm kralježnicom, ali je putovanje ipak prošlo u najboljem redu. Za Gloriju je otkrila da su joj prva dva i pol mjeseca bila teška i ne samo zbog bolova u vratu, ali dodala je kako mučnina nema. Osim toga, udebljala se tek par kilograma pa se maleni trbušćić tek počeo nazirati.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic Ana Čagalj na koncertu u veljači

Prije 12 godina i netom nakon rođenja prve kćerkice Ive, Jole je rekao kako bi volio imati četvero djece, budući da je i sam iz velike obitelji. Sada mu se želja i ostvarila, a hoće li u obitelj Čagalj stići djevojčica ili dječak još uvijek se ne zna. Tata Jole ipak kaže kako je najvažnije da beba bude zdrava.

Joško i Ana nedavno su proslavili 13 godina braka. Njihova je priča krenula iz jednoga splitskog kafića u kojem su se upoznali, a nakon toga družili su se na kavama i razgovarali o svemu, kako je rekao Jole. "Razgovarali smo o humanitarnom radu koji mi je jako važan i kojim se pokušavam baviti kad god imam vremena. Ana mi je rekla kako su njezini roditelji željeli uz nju i njezina brata posvojiti bolesno dijete. Tu je kliknulo", rekao je tada Jole.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ein Beitrag geteilt von Jole (@joleofficial) am

Sretnim roditeljima čestitamo i vjerujemo da će im još jedno klupko sreće u život unijeti još više smijeha!

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0