Stars 07. kolovoza 2018.

Je li ovo celebrity beba s najljepšim očima?

Instagram @haileybieber.

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija malene djevojčice iz obitelji Kardashian čije su oči izazvale opće oduševljenje među fanovima

Khloe Kardashian objavila je na svom Instagram profilu fotografiju svoje 3-mjesečne kćerkice kojom je rastopila srca svojih obožavatelja diljem svijeta. Najveću pozornost ukrale su prekrasne oči malene True i izazvale veliko oduševljenje među fanovima:

"Pogledaj te oči!"

"Nemoj prestati pokazivati svoju prekrasnu djevojčicu. Ona je lutka!"

"Kakva prelijepa beba! I te oči! Prekrasno!"

Fotografija je "zaradila" čak 4,6 milijuna lajkova i 49,5 tisuća komentara. Da malenu True obožavaju mamini pratitelji na Instagramu, svjedoče i ostale fotografije na kojima je "pokupila" milijune lajkova. 

 

 

Kyankus 🇦🇲 My Life

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Možda vas zanima... Obitelj Rakitić: mama Raquel i njene preslatke modne dvojnice Rubrika Stars Stars

Djevojčica je zelene oči nedvojbeno naslijedila od svoje majke, dok izgledom podsjeća i na svojega oca, košarkaša Tristana Thompsona. Sudeći prema njezinoj majci i tetkama, True je zagarantiran dobar izgled i u budućnosti, ali vjerujemo kako će najviše srca "slomiti" upravo svojim očima. 

 

 

💕Baby True 💕

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iako za trenutačni izgled sestara iz klana Kardashian-Jenner ne možemo reći kako je zaslužna majka priroda, za njihovu preslatku dječicu (još uvijek) možemo. Unatoč tome što im se majke (i tetke!) mogu "pohvaliti" brojnim kirurškim i estetskim zahvatima, djeca sestara Kardashian još uvijek su netaknuto i prirodno lijepa (a nadamo se da će takva i ostati).

 

 

Best friends for life!!!! 💕

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Možda vas zanima... Mali princ: Kako je treća kraljevska beba zauvijek promijenila britansku povijest Rubrika Stars Stars

Ako True možda u budućnosti krene majčinim stopama, jedan dio tijela uvijek će joj ostati prirodno lijep, a to su oči. Iako iskreno sumnjamo da bi malena True Thompson to ikada i poželjela. 

 

 

Mood PS why are rolls soooooo cute on babies?! 😩😍

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Komentari 0