Stars

Pogledaj kakvo je čarobno odijelo obukla Nina Badrić za nastup s Vladom Georgievim

  • Nina Badrić i Vlado Georgiev održali su svoj prvi zajednički koncert
  • Nastupili su u Beogradu, a Nina je za nastup odabrala predivan outfit - bijelo sjajno odijelo
  • Uskoro ih čeka još jedan koncert kojem se pjevačica iznimno veseli

Nina Badrić i Vlado Georgiev održali su svoj prvi od dva najavljena zajednička koncerta sinoć u Beogradu. Pjevačica je na svojim društvenim mrežama često znala pitati pratitelje i fanove s kime bi voljeli da zapjeva, a u odgovorima bi se najčešće bio našao upravo 45-godišnji srpski pjevač.

Nastupima se posebno veselila, a za prvi je zajednički koncert održan sinoć u velikoj beogradskoj dvorani Belexpo centra odabrala i posebno bijelo odijelo.

Riječ je o bijelome svjetlucavom odijelu dizajnerice Marije Tarlać koje se sastoji od hlača sa širokim nogavicama s crnim, decentnim rubom koji je kombinirala s odgovarajućim gornjim dijelom, sakoom i jednostavnim bijelim topićem.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Nina je poznata kao obožavateljica odijela pa nas ovaj odabir i ne čudi.

Možda vas zanima Nina Badrić podijelila emotivnu objavu kojom je dotaknula mnoge, a javila joj se čak i Lepa Brena Rubrika Stars Stars

Jednostavan, a upečatljiv, prekriven sitnim svjetlucavim ljuskicama, Nini ovaj outfit sasvim očekivano - savršeno stoji.

 | Autor: Pixsell Pixsell

Kombinaciju je upotpunila zlatnim potpeticama, a s raspuštenom kosom pratitelje je podsjetila na slavnu talijansku glumicu s kojom je često uspoređuju. "Predivna žena ova naša Nina! Božanstvena. Naša Monika Belluci", glasio je jedan komentar.

Intervju s Ninom Badrić Možda vas zanima Nina Badrić o ljubavi: "Romantična sam, ali nisam zaljubljiva. Radije ću živjeti sama nego s bilo kim" Rubrika Stars Stars

Nina je već ranije atraktivnom fotografijom najavila njihov prvi nastup, odjevena u crveno odijelo prekriveno svjetlucavim ljuskicama, a fanovi su ih i tada obasuli pozitivnim komentarima.

"Odavno su nas ljudi htjeli spojiti, da zapjevamo, i drago mi je da su se ostvarile želje mojih fanova", rekla je Nina.

 

Photo: Instagram@realbryannaalexis

Komentari 0